Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane bana po zakończeniu hackowania?

VolSitek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zastanawia mnie, czy jeżeli bym sobie po prostu wylevelowal postać jakimś levelbotem i przykładowo przestał używać cheatów na tym koncie całkiem, czy jest możliwość abym grał już wtedy legalnie? Chodzi mi o to, czy nie dostane bana na przykład po 2 miesiącach już gry bez cheatów za tamten początkowy okres? Zastanawia mnie to ponieważ straciłem postać, odzyskałem EQ na PL'u i chciałbym wylevelować postać do 75 jak starą ale nie chce mi się od początku expić :) Pozdro!

Opublikowano

To zależy, mogą wysłać przykładowo na Ciebie zgłoszenie i dopiero po czasie może zostać ono rozpatrzone. Nie ma nigdzie wzmianki w regulaminie o przedawnieniu dowodów.

Opublikowano

Jeśli po dwóch-trzech tygodniach po zakończeniu nie dostaniesz bana to prawdopodobnie już nie dostaniesz. Za to jestem niemalże pewien, że dostałbyś bana podczas levelowania, chyba że byś go włączał tylko w nocy na 3-4 godziny z przerwami.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ja tam polece Ci zamiast Exp bota (level-bot) uzywać nieodpychanie z konia (nok), waithack (wh), moberhack (przyciaganie mobków). Fakt ze wtedy musisz sam grać tą postacią, ale jest to o wiele przyjemniejsze ^^. Mając kontrole nad postacia jest o niebo mniejsza szansa ze zostaniesz zbanowany. 

No ale pisaleś ze nie chce Ci się ( -.- ), takze licz sie z ryzykiem zostawiając postać bez nadzoru. 

Wszystkie wypisane funckje znajdziesz tutaj

metin2mod.tk

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Osobiście grałem używając tzw. levelbota i kolorowo nie było. System wykrył, że postać używa wspomagaczy więc nawet ubieganie się o UB jest stratą czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...