Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak obejść GameGuarda?

Jeawl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świeżo po zainstalowaniu win10 i wyłączeniu zapory/antywirusa wyskakuje mi blank msg  error ze strony gameguarda, gra oczywiście też się wyłącza. 

Nie będę wspominał o tym, że może wysyłać logi do GF'a.

Opublikowano

Świeżo po zainstalowaniu win10 i wyłączeniu zapory/antywirusa wyskakuje mi blank msg  error ze strony gameguarda, gra oczywiście też się wyłącza. 

Po tylu latach nie działania hackshielda wątpię w to, że gameguard ma taką funkcję jak wysyłanie logów. Co do erroru uruchamiasz grę z prawami admina?

Opublikowano

Po tylu latach nie działania hackshielda wątpię w to, że gameguard ma taką funkcję jak wysyłanie logów. Co do erroru uruchamiasz grę z prawami admina?

Skoro każdy mógł ominąć HS'a to czemu nie zrobić czegoś, co nie uniemożliwi uruchomienia hacku, a jedynie wyśle logi? Nie wiem jaką politykę prowadzi GF, ale wolałbym nie ryzykować na Twoim miejscu, chyba że faktycznie nie ma możliwości jego obejścia na ten czas.

Z tym błędem jeszcze pokombinuje, możliwe że wyskakuje dlatego że zapisałem grę na dysk C.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...