Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal się domkiem

Rolston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ludziska ! Jeśli chcecie to pochwalcie się waszymi domkami w terrari. Mój mały i skromny, bo wczoraj zacząłem grę (Jestem jeszcze przed hardmodem), ale z postępami w grze domek będzie powiększany i ulepszany i będę dodawał screeny z postępu jego ewolucji. Pokażcie co Wy tam wybudowaliście :)

post-1159998-0-43385400-1467120162_thumb.jpg

30331_29_08_10_12_41_58.png

Opublikowano

O kurcze, ja narazie nie przywiązuje dużej wagi do detali. Na początku zależy mi na tym by sprawował funkcje ochronne i może jako tako wyglądał. Niedługo się pochwale, ale to dopiero za jakiś czas :)

Opublikowano

No ładne ładne gram w terrarie już 1 rok i sam buduje jak kupa xD :P

Opublikowano

Cześć ludziska ! Jeśli chcecie to pochwalcie się waszymi domkami w terrari. Mój mały i skromny, bo wczoraj zacząłem grę (Jestem jeszcze przed hardmodem), ale z postępami w grze domek będzie powiększany i ulepszany i będę dodawał screeny z postępu jego ewolucji. Pokażcie co Wy tam wybudowaliście :)

attachicon.gif20160628151824_1.jpg

to ile ty tych godz. grales? to ja na jednym swiecie mam przegranych 17h i kurde mam 140 hp jak sie nie myle, a duzo chodze po cave

//

Opublikowano

to ile ty tych godz. grales? to ja na jednym swiecie mam przegranych 17h i kurde mam 140 hp jak sie nie myle, a duzo chodze po cave

Sory, że dopiero teraz, ale stan ten był na około 5h max. Crystal Hearts wcale nie jest tak trudno znaleźć. Max hp w 3 wypadach do Underground. Ciężej jest z life fruit, żeby zrobić 500hp. Jeśli się umie grać, to w kilka pierwszych godzin, można się tak rozwinąć, że gra potem to już tylko przyjemność i z potworkami nie ma problemu. Są osoby, co w pierwszą noc pokonują ścianę. A rekord świata w przejściu terrarii (Pokonanie Moon Lord'a) to coś ponad 4h.

Opublikowano

Sory, że dopiero teraz, ale stan ten był na około 5h max. Crystal Hearts wcale nie jest tak trudno znaleźć. Max hp w 3 wypadach do Underground. Ciężej jest z life fruit, żeby zrobić 500hp. Jeśli się umie grać, to w kilka pierwszych godzin, można się tak rozwinąć, że gra potem to już tylko przyjemność i z potworkami nie ma problemu. Są osoby, co w pierwszą noc pokonują ścianę. A rekord świata w przejściu terrarii (Pokonanie Moon Lord'a) to coś ponad 4h.

wlasnie nie wiem jak mozecie mowil ze crystal hearts mozna latwo znalezc... zagralem 8h i nonstop siedze po jaskiniach i mam tylko 120hp

//

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mam już SS-ów z gry... przez cały rok może nawet więcej nie grałem w tę gre...

2000 godzin znudziło mnie xD

ale:

3037114695303141143028.jpeg

//Edit:

lel... Stare CC dalej żyje xD...

4737314695309981143028.png

niedawno zakończyłem znowu przeprowadzkę na Minecraft i CC z MC tez będzie off ;x... więc może zbuduje coś nowego... w terrari

Opublikowano

Kurde muszę przyznać że ładne, jakoś nie specjalnie zajmuję się tworzeniem takich ładnych domków, ale zainspirowaliście mnie, aż chcę się grać :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...