Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DayZ] Dayz [PL,EU] [100Pojazdów] [Spory Loot] (Ponawiam [Wiecej info])

RandomZCt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Chialbym was bardzo zaprosic na Polski Serwer DayZ w Mta.

Serwer zostal stworzony nie dawno wiec potrzebujemy graczy aby miec stałą gospodarke serwera.

Jest to troszkę inny styl DayZ  ( Nowoczesniejszy ekwipunek i wiele innych ciekawych pomyslów )

Tutaj Dodam Ssy Z rozpisem co przedstawia ten ss.

Ekwipunek:

utkc93yiv2co_t.jpg

Gilli Suit ( Kostium z dodana zmiejszona widzialnoscia gdy sie stoji w bezruchu PS: Bardzo żadki )

qdwjp4ansyvb_t.jpg

Noktowizor : 

jozyep077c0l_t.jpg

Okulary z podczerwieniem:

itaer7ik6udj_t.jpg

System Chatu:

m14uhs08snjg_t.jpg

Interfejs ogólny: 

4pvvluufjj1b_t.jpg

Poszukujemy  Sieci Serwerów/Teamspeak'a dla serwera.

Chętnych zapraszam gg : 50951880

Opublikowano

Bez urazy, ale te ciekawe pomysły są już w gamemoedzie DayZ od dawna, noktowizor i termowizja to też nic nowego, jedyne co mnie zaciekawiło to wygląd ekwipunku. Ja osobiście nie zagram na serwerze ze względu na spory loot, ale życzę powodzenia w budowie serwera ;) Niestety jest coraz mniej Polskich serwerów MTA DayZ i obawiam się, że pewnego dnia nie będzie już żadnego Polskiego serwera na tym gamemodzie.

graphic.png

Opublikowano

Może jestem już za stary na to i oślepłem do końca, albo administracja MPCforum tak się wkurzyła na mnie za wybryki na wielu serwerach, że zrobiła mi żarcik i ustawiła tak, że nie widzę IP serwera, choć znajomy także nie widzi.

Wiec zadam jedno pytanie, jak utrzymać te 'gospodarke serwera' bez podania serwera ?  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...