Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSE2 przyczyną błędu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, mam takie pytanie. Komputer świeżo po formacie, ma 11 lat. Minecraft przed formatem śmigał, a teraz jest problem z uruchomieniem launchera minecraft by życzu bo wyskakuje mi że brak instukcji SSE2.

Wie ktoś, coś jak na to coś poradzić cuś??

Opublikowano

Kupić nowy komputer. 

Może zmieniłeś system albo sterowniki, czasem tak bywa ze starociami że przestają działać nowsze gry po aktualizacjach głownie przez brak wsparcia dla funkcji procesora. 

Próbuj zmieniać sterowniki , w sumie nic ci to nie da jeśli to gra została zaktualizowana i wymaga tylko obsługi SSE2 procesora, opcjonalnie poszukaj jak odpalić grę ze wsparciem SSE albo emulacją SSE2.

Masz dział dla tej gry to sobie tam szukaj rozwiązania bo to problem pewnie z linią komend dla gry. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kupić nowy komputer. 

Może zmieniłeś system albo sterowniki, czasem tak bywa ze starociami że przestają działać nowsze gry po aktualizacjach głownie przez brak wsparcia dla funkcji procesora. 

Próbuj zmieniać sterowniki , w sumie nic ci to nie da jeśli to gra została zaktualizowana i wymaga tylko obsługi SSE2 procesora, opcjonalnie poszukaj jak odpalić grę ze wsparciem SSE albo emulacją SSE2.

Masz dział dla tej gry to sobie tam szukaj rozwiązania bo to problem pewnie z linią komend dla gry. 

Zainstalowałem Service Pack 3 i wszystko śmiga, ale dzięki za pomoc :P

Opublikowano

No to już duża różnica w systemie, SP3 w XP  poprawia błędy i współpracę z procesorem jak i płytą  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...