Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testy na prawo jazdy 2016

Revos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie testy, tylko w 35% stopniu przygotują Cię do egzaminu, ponieważ takie strony nie są aktualizowane o nową bazę pytań. Oczywiście dużo pytań jest modyfikowanych, więc powtórki są bardzo możliwe.

Opublikowano

Polecam grupa IMAGE, pytania znałem na pamięć na egzaminie, 100% bezproblemowo. W dodatku cały system wyboru wygląda identycznie, więc jesteś z tym zaznajomiony. 

343731479829004887779.png

Opublikowano

Te testy na internecie i na płytach tylko przygotowują cię, i to nawet nie w 100% tylko 10. Lepiej przeczytaj wszystkie książki, które posiadasz i porozwiazuj 10 razy testy.

eMVhZaR.gif
Opublikowano

A instruktor nie powinien Ci dać materiałów do nauki?

Najlepiej załatwić sobie taką płytkę, pytania aktualizowane na bieżąco.

Co do strony.. 40% może z tego będzie.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Nie wiem gość powiedział że ok miesiąc ale mam z 15h jeszcze jazdy.

Nawet jak ktoś nie zda to 3 tyg się czeka na kolejny -_-

Opublikowano

Nie wiem gość powiedział że ok miesiąc ale mam z 15h jeszcze jazdy.

Nawet jak ktoś nie zda to 3 tyg się czeka na kolejny -_-

Lipa, ja ide 2 raz na egzamin może się kiedyś zda :P  Ciekawe ile ja będę teraz czekał. Przed wakacjami ~2tyg było, teraz pewnie też z miesiąc :P

A jak instruktor ? Ogarniętego masz ?

IDcncno.png

Opublikowano

o i tak jeszcze czasu heh. ;o znam takich co po 15 razy jazdę bo nie domknie klapy od maski albo pasy hah ;p

18 razy gość testy a jazda za pierw ;d

Jasne wyboru i tak nie miałem ze szkoły dali mi za free prawko więc tylko egz i lekarz opłacony reszta darmo ;d

Opublikowano

o i tak jeszcze czasu heh. ;o znam takich co po 15 razy jazdę bo nie domknie klapy od maski albo pasy hah ;p

18 razy gość testy a jazda za pierw ;d

Jasne wyboru i tak nie miałem ze szkoły dali mi za free prawko więc tylko egz i lekarz opłacony reszta darmo ;d

Jutro z rana ide na sobotę się zapiszę :P Teoria to według mnie pikuś, wystarczy trochę się pouczyć. Wolałbym teorie więcej razy zdawać niż praktykę :P Jeszcze u mnie taki problem że typo po sąsiedzku jest egzaminatorem :(

Hehe też miałem możliwość robienia w szkole za free ale jeszcze rok musiałbym czekać :P

IDcncno.png

Opublikowano

Hmm jakoś za miesiąc mam termin dopiero -_-

Wakacje są, więc w sumie normalne. :P Jak mieli zmienić te zasady w grudniu/styczniu to na egzamin czekałem 1,5 miesiąca, bo wszyscy na siłę chcieli przed tym uciec, a i tak wreszcie nie wprowadzili tego.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...