Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki box wybrać?

Saens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym aby wypowiadali się ludzię którzy już przy tym trochę siedzą ;-) i proszę bez żadnych trolli

Posiadam EGripa II Ale mam zamiar kupić jeszcze jednego Boxa ale no niestety nie wiem którego wybrać,mój budżet to :350 zł jakby ktoś pytał

Problem w tym że nie wiem którego wybrać i chciałbym się spytać czy ktoś już z tych boxów vapował,możecie też mi polecić jakiegoś innego ;)

e-dym.pl/pl/nowosci/2347-220w-smok-h-priv-tc-kit-wo-battery-black.html

https://e-dym.pl/pl/promocje/1858-smok-micro-one-r80-tc-starter-kit-4000mah.html

­

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Polecam ijusta. Tani, dobra chmura, w ogole fajny i popularny. Cos jak ipone w telefonach

tylko ze ten caly ijust to jest tani s**t dla gimnazjow a iphone to gorna polka :)))

Opublikowano

Polecam ijusta. Tani, dobra chmura, w ogole fajny i popularny. Cos jak ipone w telefonach

iJusta miałem w tamtym roku...

tylko ze ten caly ijust to jest tani s**t dla gimnazjow a iphone to gorna polka :)))

Pls ..

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Chyba tylko w Polsce. W normalnym kraju to zwykly telefon.

Opublikowano

Polecam rx'a 200, mój znajomy go ma wraz z gryffinem i powiem cudo. Ma 250w, kontrole temperatury, jedyny minus(a może i plus) to że wymaga 3 akusów 

Mój kolega też takiego posiada,ja to bym chciał raczej się wyróżniać innym boxem,ale dziękuje że ty jedyny chciałeś pomóc <3 ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...