Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry

jot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar wrócić do gry. 
Da jeszcze rade coś osiągnąć bez isa? Jeśli tak, to na jakim serwerze?

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Prawda jest teraz taka - każdy serwer globalny NT jest full p2w, bez załadowania nic nie osiągniesz. Możesz spróbować grania na DE, ale tam też odpada moim zdaniem. No cóż nie opłaca się wracać, lepiej grać na prywatnych serwerach np. NosTale4DE albo czekać na Xeno'sTale/Avalon'a.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Jak to nic nie osiągnie? Polecam wbicie 70lvl i znaleźć fam z ogar rajdami glacy. Ja ani razu nie doładowałem, tylko na rajdy glacy chodzę i się dorobiłem ogólnie w grze bodajże 400kk.

Polecam Ci wracać, najlepiej S1, graj Wojem/Magiem, zrób Hollke/Crussa, znajdź fam żeby expiła na LoD, wbijesz ten 70lvl i rajdy glacy :D

Opublikowano

Jakiś czas temu wróciłem na PL. Racja gra zrobiła się p2w, ale to nie znaczy, że bez wydawania realnych $ nie można nic osiągnąć. Wystarczą chęci i sporo wolnego czasu. Mimo wszystko ja polecam, bo żeby coś osiągnąć to trzeba spędzić trochę godzin w grze.

Opublikowano

Jezu, wy tu mówicie tylko i wyłącznie o osiągnięciu czegoś jeżeli grasz po 7h dziennie, a gdzie realne życie ? Gra ma relaksować, a nie stać się taka, że muszę dzisiaj wbić, bo hajs ma się zgadzać, a teraz pomyśl co ci to da, że tyle grasz ? Przyniesie jakiś zysk ? No rozumiem, jak grasz jeszcze w jakieś turniejówki-MOBA, FPS, to możesz wtedy zostać jakimś profesjonalnym graczem danej gry, a takie NT to tylko relaks, którego w tej grze od 2 lat już nie uzyskasz.

Opublikowano

Jezu, wy tu mówicie tylko i wyłącznie o osiągnięciu czegoś jeżeli grasz po 7h dziennie, a gdzie realne życie ? Gra ma relaksować, a nie stać się taka, że muszę dzisiaj wbić, bo hajs ma się zgadzać, a teraz pomyśl co ci to da, że tyle grasz ? Przyniesie jakiś zysk ? No rozumiem, jak grasz jeszcze w jakieś turniejówki-MOBA, FPS, to możesz wtedy zostać jakimś profesjonalnym graczem danej gry, a takie NT to tylko relaks, którego w tej grze od 2 lat już nie uzyskasz.

Owszem, przyniesie zysk. zarobione KK możesz sprzedać, widać nic nie wiesz o tej grze i gadasz głupoty więc skończ prosze xD 

@topic

Da się osiągnąć wystarczy wbić 90 i robić rajdy ew. dropić piórka / a jak uzbierasz już troszke wiecej kasy możesz pobawić się w resell i wcale nie musisz siedzieć po 7h bo możesz po 30 min dziennie resellac jesli aż tak bardzo ogranicza Cię czas. Poza tym, skoro nie masz czasu na grę to nawet nie graj bo to jest bez sensu.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Nie słuchaj typa wyżej, na lajcie da się dojść do wszystkiego, zresztą ta gra już od początku była P2W i jakoś ludzie którzy nie wydawali hajsu na grę się dorabiali. Ja na samych piórach nieźle się wzbogaciłem, uzbierałem na wk+9 na spokojnie, więc jak ktoś nie chce to nie musi nic wydawać. Jest sporo rzeczy na których można się dorobić, trzeba tylko mieć chęci. 

A co do serwera to Nostale DE, niższe ceny niż na PLu. Np. pudła SP po 4kk a na Plu jakieś 10-12kk, ancki na PLu 600k a na DE 200k. są polskie fam i można również je spolszczyć.

Są wakacje to kolega będzie miał pewnie trochę wiecej czasu, zresztą prawie w KAŻDEJ grze im więcej siedzi się przy kompie tym wiecej się osiąga. Więc gadanie typu "a gdzie życie realne" "żeby coś osiągnąć trzeba grac 7h dziennie".

Myślisz że jak byś grał np. w metina godzine,dwie dziennie to osiągnąłbyś więcej od kogoś kto gra 7 godzin? Nie, i tak jest w każdej innej grze mmmorpg. Więc takie gadanie zostaw na bok.

Kolega osiągnie to co chce ale to wszystko zależy od niego, jeśli mało będzie grał to po prostu trochę dłużej mu to zajmie i tyle

Opublikowano

Od siebie serdecznie polecam NosTale DE. Jest to aktualnie jedyna opcja na to, aby powrót bez wkładu własnego był <w części> "opłacalny". Niskie ceny, duży rynek oraz łatwość osiągania nowych celów (jeśli chodzi o poziom). 90 lvl można wbić niezwykle szybko...następnie zaś możliwości zarobku jest naprawdę wiele (rajdy, limity itd).

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Owszem, przyniesie zysk. zarobione KK możesz sprzedać, widać nic nie wiesz o tej grze i gadasz głupoty więc skończ prosze xD

@topic

Da się osiągnąć wystarczy wbić 90 i robić rajdy ew. dropić piórka / a jak uzbierasz już troszke wiecej kasy możesz pobawić się w resell i wcale nie musisz siedzieć po 7h bo możesz po 30 min dziennie resellac jesli aż tak bardzo ogranicza Cię czas. Poza tym, skoro nie masz czasu na grę to nawet nie graj bo to jest bez sensu.

Czy ty siebie słyszysz ? Ta gra gówno tobie da i taka jest prawda, a ty mi tu pier***, że kk sprzedasz na Allegro i będziesz miał z tego zysk, weź lepiej odejdź od kompa, idź na dwór, zapytaj rodziców jak wygląda prawdziwe życie, bo z gry to się nie utrzymasz chyba, że grasz zawodowo. Gra ma sprawiać przyjemność, a nie być źródłem utrzymania, co mi się wydaje śmieszne, będziesz tak grał i miał te swoje kk, a szkoły nie skończysz i ktoś potem się ciebie zapyta jak zarabiasz, a ty mu odpowiesz, że sprzedaje kk z NT na allegro, to cię wyśmieje albo NT upadnie i wogóle na zasiłku będziesz żył. O i jeszcze taka 1 rzecz ty tam napisałeś cytuję: "Poza tym, skoro nie masz czasu na grę to nawet nie graj bo to jest bez sensu." to zaprzeczasz swoją 1 wypowiedź, że wszystko da się osiągnąć, bo założyciel tematu może nie chce grać tyle ile ty grasz, tylko 1-2h dziennie, więc mu powiedziałem, żeby lepiej nie grał i tyle.

Nie słuchaj typa wyżej, na lajcie da się dojść do wszystkiego, zresztą ta gra już od początku była P2W i jakoś ludzie którzy nie wydawali hajsu na grę się dorabiali. Ja na samych piórach nieźle się wzbogaciłem, uzbierałem na wk+9 na spokojnie, więc jak ktoś nie chce to nie musi nic wydawać. Jest sporo rzeczy na których można się dorobić, trzeba tylko mieć chęci. 

A co do serwera to Nostale DE, niższe ceny niż na PLu. Np. pudła SP po 4kk a na Plu jakieś 10-12kk, ancki na PLu 600k a na DE 200k. są polskie fam i można również je spolszczyć.

Są wakacje to kolega będzie miał pewnie trochę wiecej czasu, zresztą prawie w KAŻDEJ grze im więcej siedzi się przy kompie tym wiecej się osiąga. Więc gadanie typu "a gdzie życie realne" "żeby coś osiągnąć trzeba grac 7h dziennie".

Myślisz że jak byś grał np. w metina godzine,dwie dziennie to osiągnąłbyś więcej od kogoś kto gra 7 godzin? Nie, i tak jest w każdej innej grze mmmorpg. Więc takie gadanie zostaw na bok.

Kolega osiągnie to co chce ale to wszystko zależy od niego, jeśli mało będzie grał to po prostu trochę dłużej mu to zajmie i tyle

Po 1 w Metina to się teraz gra na privach, więc 1-2h dziennie wystarczy, ja mu powiedziałem co o tej grze myślę po paru latach gry i utrzymuję zdanie, że nie warto w nią grać, nawet weź się zapytaj kogoś z innych wersji językowych NT, czy ta gra jest P2W to praktycznie każdy ci odpowie, że tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...