Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porada do maina

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kim polecacie i gdzie grac bo gram 4 postaciami mi sie podobają i ogólnie mi sie dobrze nimi gra więc tak na midzie dobrze mi sie victorem gra na adc twitchem i jhinem a w jungli no to kha zixem więc kim i gdzie radzicie bardziej grać w platynie

Opublikowano

Azir

Jeżeli ogarniesz mechanikę robisz totalną kosę. Nie będziesz żygać grając nim/być przez jakiś czas OTP, w TF zdejmujesz ze swojego W na 3 hity takiego squishy ADC.

Opublikowano

Azir i Lux, gra na midzie. Ogarniętego junglera masz ciągłe blue dla Azira i niszczysz, mechanika nie jest trudna do ogarnięcia lecz już robienie "plejsów" nie jest takie proste. Lux typowe "one shoot - one kill" postać bardzo pasywna, bardzo papierowa, celem tej postaci jest wychaczenie i zniszczenie przeciwnych carry. Jakbyś chciał jakieś tipy do Lux zapraszam priv! :)

Opublikowano

Azir i Lux, gra na midzie. Ogarniętego junglera masz ciągłe blue dla Azira i niszczysz, mechanika nie jest trudna do ogarnięcia lecz już robienie "plejsów" nie jest takie proste. Lux typowe "one shoot - one kill" postać bardzo pasywna, bardzo papierowa, celem tej postaci jest wychaczenie i zniszczenie przeciwnych carry. Jakbyś chciał jakieś tipy do Lux zapraszam priv! :)

Tak k***a..

Wpierdalasz sie niczym lb w enemy carry i uciekasz z tego zywy

Opublikowano

Na twoim miejscu również stawiałbym na Azira, jeżeli tylko go wymainujesz, będziesz miażdżył większość przeciwników. Można nim świetną pajacerkę robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...