Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Problem z Autobuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem dzisiaj AutoBuddy i co jakiś czas (nie co mecz) crashuje mi gre. Postanowiłem troche posiedzic i zobaczyć czemu się tak dzieje. Za 2 grą jaką patrzyłem pod rząd postać chodzi w tą i z powrotem po spawnie (wtedy była 11minuta ale raz wywaliło wczesniej) i wyskakuje na czacie:

"Stuck? Will quit at 100: " daczego tak się dzieje jak temu zapobiegać. Po odliczeniu do 100 crashuje i pojawia się przycisk: Odnów połącznie.

Po odnowieniu połączenia ręcznie działa dalej normalnie.

Opublikowano

autobuddy jest w fazie beta najlepiej będzie napisać do autora i opisać błąd.

Najlepiej pobierz sobie volibota on ci automatycznie będzie wznawiał grę.

668421422290643422464.png

Opublikowano

Niestety volibot ani panzar nie działa mi bo jaki firewall mi blokuje to i za holere nie wiadomo jak tego sie pozbyc juz jedna osoba z forum sama patrzyła na moim kompie lecz też niewiedziała jak to naprawic (windows10 na 7 mam to samo). Nieszło by jakiegos skryptu w AutoIT napisac zeby szukał obrazek buttona "reconnect" i w kółko klikał go gdy się pojawi ? No trudno potem spróbuje napisac do autora jesli cos to pomoże.

Opublikowano

W

Niestety volibot ani panzar nie działa mi bo jaki firewall mi blokuje to i za holere nie wiadomo jak tego sie pozbyc juz jedna osoba z forum sama patrzyła na moim kompie lecz też niewiedziała jak to naprawic (windows10 na 7 mam to samo). Nieszło by jakiegos skryptu w AutoIT napisac zeby szukał obrazek buttona "reconnect" i w kółko klikał go gdy się pojawi ? No trudno potem spróbuje napisac do autora jesli cos to pomoże.

Dodaj do wyjatkow Volibot'a /\ EloBuddy :) <zapora/antywirus> 

A to ze masz freezy to jest problem kodu ktory gdzies sie wyjeb^l :P

Opublikowano

W

Dodaj do wyjatkow Volibot'a /\ EloBuddy :) <zapora/antywirus> 

A to ze masz freezy to jest problem kodu ktory gdzies sie wyjeb^l :P

dodawanie do zapory/antyvirusa nic nie pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...