Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze zainwestować 50 Euro

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc pytanie jest proste i odrazu mówię nie reklamujcie podejrzanych ruletek,bardziej mi chodzi o porady jak z 50e w moim obecnym portfelu rozmnożyć je na np 70/80 wiem że potrzeba czasu na wszystko ale jakieś ogarnięte sposoby by się przydały żeby nie przewalić tego hajsu :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Poczekaj na promocje naklejek - najszybszy i najprostszy sposób na zysk.

Kupuj pojemniki jak będą po 50/75% tańsze, a po kilku dniach sprzedajesz 2x drożej.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Poczekaj na promocje naklejek - najszybszy i najprostszy sposób na zysk.

Kupuj pojemniki jak będą po 50/75% tańsze, a po kilku dniach sprzedajesz 2x drożej.

dokładnie jakie pojemniki?^^

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Nie wiadomo czy teraz pójdą od razu z ceną prawie x3 jak na ostatnim majorze. Zawsze naklejki były dostępne jakieś 24h po finale a na ostatnim majorze praktycznie po finale zabrali możliwość kupna tych naklejek stąd ich cena poszła tak szybko w górę. Jednak warto zainwestować sam mam ponad 200 euro na kapsuły odłożone ;x

Pojemniki drużynowe holo/folie legendy i pretendenci 

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jeszcze co do tych kapsuł jest taki myk, że gdy cena wzrośnie to nie sprzedajesz na rynku tylko wrzucasz np na csgodouble i wypłacasz koskę. Tym sposobem steam nie zabiera ci 15% od sprzedanych itemów :D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Kup za 40 euro pojemniki z naklejkami druzynowymi, ale prentendenci , bo one zawsze na drugi dzień wzrosły z ceną x2 czy tam 3 , nie pamietam

A za te 10 bym otworzyl i sprobowal trafić faze foil / optic foil bo one raczej na 100% będą najdroższe z tych wszystkich

Opublikowano

Może csgolounge obstawienie pewniaków ;d

Hahaha [pewniaków] . śmiechłem . wtedy to się nie opłaca ryzykować 100 $ żeby zarobić 10 $

Chłopie zbyt tępy jesteś by to zrozumieć ;x nie ogarniasz to się nie wypowiadaj ;-) bo nie wnosisz nic do tematu

ESL Cologne będzie więc izi hajsik  :D  :yay:

Opublikowano

Ja bym polecał zainwestować w naklejki drużyn, których już nie ma. Przykładem jest IBuyPower. ;) 

Opublikowano

Hahaha [pewniaków] . śmiechłem . wtedy to się nie opłaca ryzykować 100 $ żeby zarobić 10 $

Chłopie zbyt tępy jesteś by to zrozumieć ;x nie ogarniasz to się nie wypowiadaj ;-) bo nie wnosisz nic do tematu

ESL Cologne będzie więc izi hajsik :D:yay:

Po 1. proszę mnie tu nie obrażać bo znam się na betowaniu i nie wmówisz mi ze jest coś takiego jak pewniak a po 2. autor pyta jak DOBRZE zainwestować a betowanie nie jest dobre na początek więc odradzam .

Kup teraz skiny w obniżonej cenie typu Asiimow,Vulcan lub naklejki na majorze w dzień finału

Opublikowano

Ja bym polecał zainwestować w naklejki drużyn, których już nie ma. Przykładem jest IBuyPower. ;)

jaki jest sens wypierdalać na to hajs, powiedz mi.. raz, że nikt tego nie kupuje to dwa jaki może mieć zysk.. żaden

Opublikowano

Ranga CSGO: Global Elite

Na MPC od 2010 roku.

MPC Champion od 21.04.2014r. <33

Zmiana Nicku: Koook1 -> Szymp3k 22.12.2014r.

O KURDE xp

Ruletki - zagrasz z głową to nie przegrasz wszystkiego, do tego masz zaj3bisty start.

ta k***a, tam wszystko jest losowe ziomek, to nie jest sposób na inwestycję, w dodatku przy 50 euro

Spróbuj się powymieniać z tańszego skina na droższy itd

ciebie rodzice wymienili na taką amebę, bo myśleli, że overpay'a dostają,

ESL Cologne będzie więc izi hajsik :D:yay:

Po 1. proszę mnie tu nie obrażać bo znam się na betowaniu i nie wmówisz mi ze jest coś takiego jak pewniak a po 2. autor pyta jak DOBRZE zainwestować a betowanie nie jest dobre na początek więc odradzam .

Kup teraz skiny w obniżonej cenie typu Asiimow,Vulcan lub naklejki na majorze w dzień finału

ESL Cologne będzie więc izi hajsik  :D  :yay:

Obaj pokazujecie swój poziom.

motorolas czy jak ty tam - ciężko zainwestować 50 euro, nie jest to aż tak dużo, aby mieć pewny zysk.

Nie wiem czy zrozumiesz, jeżeli oglądasz cs'a, potrafisz myśleć, to obstawiasz na mecze pewne i pewniejsze. Oczywiście nie zawsze możesz wszystko przewidzieć, ale wolałbym obstawić 50 euro i mieć 70%, że wygram 20 euro w 2 godziny niż inwestować 50 euro w naklejki i zyskać prawdopodobnie kilkanaście/30 euro w rok. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...