Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupowac skrzynki hextech

wlacy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm w skrzynkach hextech sa 2 opcje :3

-wersja eco ; kupujesz same klucze i czekasz co tydzien na darmowa skrzynke 

-wersja pro : kupujesz skrzynki i klucze i otwierasz odrazu 

ogolnie jesli nie zalezy ci na jakim konkretnym skinie to moim zdaniem warto kupowac te skrzynki hextech , ja raz wydalem 975 rp na nie i sie zwrocilo z nawiazka bo wypadl legendarny skin , minus jest tego taki , ze jesli wypadnie malo skinow to mozesz nie miec za co ich odblokowac.

gram juz w lola troche i poki co 2:0 dla hextech :) mystery gifty jakos mi nigdy nie wychodzily

u1lc.png
Opublikowano

Ja bym stawiał jednak na mystergifty, ze skrzynek może polecieć ci skin do każdej postaci i championy, w mystergiftach tego nie uświadczysz.

Opublikowano

Ja bym stawiał jednak na mystergifty, ze skrzynek może polecieć ci skin do każdej postaci i championy, w mystergiftach tego nie uświadczysz.

Hextechy sa tansze a dodatkowo masz opcje rerola , przy mysterygiftach po prostu dostajesz i nie mozesz z tym nic zrobic jezeli skin ci sie nie podoba lub masz do tej postaci kilka skorek

u1lc.png
Opublikowano

Hextechy sa tansze a dodatkowo masz opcje rerola , przy mysterygiftach po prostu dostajesz i nie mozesz z tym nic zrobic jezeli skin ci sie nie podoba lub masz do tej postaci kilka skorek

do rerolla potrzeba trzech skinshardów, a może okazać się że na 10 skrzynek wydropią ci 2 skinshardy i 8 champshardów

dodatkowo gdy wylosujesz legendarkę, zebranie esencji to zabawa na dobre parę tygodni lub wysłanie paru kolejnych smsów/psc ;]

Opublikowano

Moim zdaniem są lepsze skrzynki hextech. Większe prawdopodobieństwo, że coś fajnego wyleci. :) Ja jak chciałam coś kupić w lolu to zawsze kupowałam te skrzyneczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...