Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SinusBot - Jak zdobyć licencje

TheGronek1910PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iKwI5.png

_________________________________________________________________________________________

Jest to krótki poradnik jak zdobyć licencję na daną "X" ilość instancji do sinusbota.

1. Wchodzimy na tą stronę:

https://forum.sinusbot.com/lic.php

2. Wypełniamy pola takie jak:

- Ip serwera TeamSpeak3 gdzie będą boty.

- Ile chcemy uzyskać instancji.

- Dla kogo te boty (serwera,klanu,itp.)

- Powód czemu mają nam dać licencje.

3.Wysyłamy podanie.

4.Czekamy około 2 dni aż dostaniemy odpowiedź czy przyznają nam licencje.

*Na tę chwilę nie można napisać podania, ponieważ sprawdzają, wcześniejsze wysłane podania będzie, trzeba poczekać kilka dni aż będzie znowu można napisać.

Jak popełniłem gdzieś błędy proszę pisać na pw a na pewno poprawie.

giphy.gif

Opublikowano

Moim zdaniem Poradnik mało przydatny, bynajmniej każdy powinien to wiedzieć, 2 dni możesz czekać przy szczęściu, ja czekałem 2 Tygodnie jak nie lepiej.

Dlaczego mało przydatny? Bo każdy kto wejdzie na Forum będzie miał FAQ, i w FAQ wszystko jest napisane na Temat Licencji, bynajmniej było jak ostatni raz odpowiedziałem dane Forum.

Ale no cóż ktoś musiał w końcu napisać owy Poradnik, Like jest :P ;)

Pozdrawiam

Kacper S.

­

Opublikowano

Moim zdaniem Poradnik mało przydatny, bynajmniej każdy powinien to wiedzieć, 2 dni możesz czekać przy szczęściu, ja czekałem 2 Tygodnie jak nie lepiej.

Dlaczego mało przydatny? Bo każdy kto wejdzie na Forum będzie miał FAQ, i w FAQ wszystko jest napisane na Temat Licencji, bynajmniej było jak ostatni raz odpowiedziałem dane Forum.

Pozdrawiam

Kacper S.

Tak się sam zastanawiałem czy będzie przydatny i popytałem się osób i nikt nie, wiedział o tym, że jest taka strona do otrzymania licencji a ta strona już ma jakiś czas.

giphy.gif

Opublikowano

­

Pozdrawiam

Kacper S.

Tak się sam zastanawiałem czy będzie przydatny i popytałem się osób i nikt nie, wiedział o tym, że jest taka strona do otrzymania licencji a ta strona już ma jakiś czas.

W sumie to się nie dziwie, bo ludzie nie wejdą na Oficjalną stronę tylko napiszą na MPCForum "Jak mieć więcej niż 2 Instacje w SinusBOT".. To jest po prostu Dramat <.<

Pozdrawiam.

­

Opublikowano

­

Pozdrawiam

Kacper S.

W sumie to się nie dziwie, bo ludzie nie wejdą na Oficjalną stronę tylko napiszą na MPCForum "Jak mieć więcej niż 2 Instacje w SinusBOT".. To jest po prostu Dramat <.<

Pozdrawiam.

Dokładnie a Google nie gryzie.

giphy.gif

Opublikowano

Due to the high interest in the extended licenses, we will only allow a certain number of requests per day - this limitation will be removed eventually.

All free licenses have been taken for now. Please come back later.

:C

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Poco ten poradnik, przecież sam sinusbot ma tego pełno na forum...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...