Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arma 3 - błąd podczas wejścia na serwer

9518636

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym, ze gdy gram probuje wejsc na serwer a czasami nawet w trakcie gry wywala mnie i pisze "Memory occrupted #0" (Jakos tak) i chodzi w tym o to, ze naprawde zmniejszylem to do 0 praktycznie nei chodzilo o ustawienia wiec walczlem wszystkie rzeczy obciazajce dysk. dysk ma uzycie jakies 50% przy armie, ramu mam wolnego 6 jak wlacze arme. Niemam pojecia jak to naprawic sprawdzalem wirusy wszystko chce bardzo pograc na 1 serwerze juz przez to stracilem majatek, bo czasmai sie tak dzieje, ze jest "laduje UID - Jakos tak" i zazwyczaj chwile po tym jest memory occrupted ostatnio kupilem helke lece i dup memory occrupted prosze bardzo o pomoc!: < 
edit

jakos to naprawilem za to teraz mam problem, ze caly czas laduje mi UID....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

deleted BEclient.dll in C:\Users\"my account"\AppData\Local\Arma 3

Spróbuj zrobić to co w cytacie.

Spróbuj wtedy odpalić serwer. Jeżeli nie zadziała, to od razu sprawdź spójność plików na Steam i ponownie sprawdź czy dasz radę się połączyć.

Opublikowano

deleted BEclient.dll in C:\Users\"my account"\AppData\Local\Arma 3

Spróbuj zrobić to co w cytacie.

Spróbuj wtedy odpalić serwer. Jeżeli nie zadziała, to od razu sprawdź spójność plików na Steam i ponownie sprawdź czy dasz radę się połączyć.

@ref

Robiłem już to niestety nie pomogło. Bede najwidoczniej musial zreinstallowac arme. No nic teraz jeszcze sprawdze i wlacze arme na laptopie <bo wyjezdzam> mozliwe, ze tryb "zrownowazony" a tryb "wysoka wydajnosc" ma jakis wplyw i moze dizeki temu zadziala ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...