Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PORADNIK] Jak poprawnie wydać dużo pieniędzy w ISa?

von Lorenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy Antaris!

Tworzę owy poradnik z myślą, o osobach mających problemy podczas doładowywania waluty premium, jaką są Smocze Monety.

Chcę, aby ludzie potrafili poprawnie wydać pieniądze na profesjonalny serwer Antaris i mogli cieszyć się rozgrywką oraz zainwestowanymi pieniędzmi w grze.

Polecam zakupić maksymalnego ISa, gdyż wówczas gra staje się przyjemniejsza, najlepiej wydać około (250zł/300zł).

Podczas rozgrywki, wielu moich znajomych nie wiedziało, jak poprawnie doładować SM, bez jakichkolwiek błędów, ponieważ mamy zamiar inwestować dużo w grę.

Nadszedł czas na przejście do konkretów, więc pchamy ten wózyk... (poradnik będzie dosyć szczegółowy, gdyż kieruję go również do początkujących)

1. Do poprawnego użytkowania serwera potrzebny jest:

- komputer,

- dostęp do internetu,

- urządzenia peryferyjne (klawiatura, monitor, myszka - do sprawnego poruszania się na stronie)

2. Jeżeli posiadamy już konto na serwerze Antaris, musimy wejść na oficjalną stronę.

3. Po zalogowaniu się na stronie, należy przejść do panelu bocznego po prawej stronie, gdzie widnieje przycisk "ItemShop", tak jak na widocznym poniżej screenie.

szplwxc3qot5.jpg

4. Powinien ukazać się naszym oczom ItemShop, po czym kierujemy się ku przyciskowi po lewej stronie, tak jak na widocznym screenie.

48xg5mtvsgzb.jpg

5. Wybieramy formę płatności jaka nas interesuje, ja osobiście polecam opcję doładowania poprzez SMS, gdyż są najbardziej pewne i nie ma z nimi problemu, owszem musimy zainwestować nieco więcej, jednak mamy całkowitą pewność, że wszystko przebiegnie po naszej myśli. (Różnica jest taka, że 3750 SM poprzez paypal wyniesie nas 250zł, a tyle samo za sms tylko 450zł, więc nie jest to duża różnica.)

pyz6q7a1oyoc.jpg

Dziękuję za wszelki czas poświęcony i życzę miłego dysponowania pieniędzy na rzecz serwera, pozdrawiam!

Polecam zawsze ładować dużo, a przynajmniej najwięcej jak się da!

Opublikowano

wooow ale ludzie tak robią i mają problemy dalej w ogóle nie wiem jak by mieli inaczej doładowywać smy niż ty pokazałeś przecież niema innego sposobu lol... nie ogarniam twojego mózgu

Opublikowano

lece wydac 350 zl

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Fajnych masz kolegów. Nie umieją wysyłać SMS. Pozdro.

(Różnica jest taka, że 3750 SM poprzez paypal wyniesie nas 250zł, a tyle samo za sms tylko 450zł, więc nie jest to duża różnica.)

250zł a 450 zł to nie jest duża różnica? 200 zł to nie duża różnica? Ciekawe.

Poradnik wg. nie dość, że nie jest zrobiony do końca, bo brakuje oczywistej reszty, tj. przelew bankowy, czy paypal (nie wspomnę o psc bo raczej nie działa). Poradnik ch*jowy jak flaki z olejem.

@edit.

sorry, że powtarzam po wypowiedziach, ale teraz zauważyłem, że są takie wypowiedzi i właśnie je czytam, więc nie denerwujcie się :)

­

­Zs8CEbP.png

Opublikowano

Chcę, aby ludzie potrafili poprawnie wydać pieniądze na profesjonalny serwer Antaris i mogli cieszyć się rozgrywką oraz zainwestowanymi pieniędzmi w grze.

Profesjonalny lizodupie.

Nadszedł czas na przejście do konkretów, więc pchamy ten wózyk... (poradnik będzie dosyć szczegółowy, gdyż kieruję go również do początkujących)

Tak, już godzine mi zajeło czytanie tego poradnika, taki szczegółowy - 3 screeny.

To może ten poradnik piszesz dla chorych umysłowo. Jak ktoś może wejść w internet na komputerze nie mając klawiatury i myszki ? Nie wiem co mam o tym sądzić.

­Zs8CEbP.png

Opublikowano

Polecam, bardzo dobry poradnik. Sam skorzystałem i jestem zadowolony. Szczególnie 3 i 4 linijka tekstu jest bardzo pomocna. Nic dodać nic ująć. +

Cyrk.png

Opublikowano

Poradnik " jak doładować SM " to teraz z tego mam mega beke ...

Pytanie do autora, czy masz graczy za " debili " ? Każdy potrafi to zrobić, ale jednak trzeba do tego poradnik :(­

Opublikowano

Poradnik " jak doładować SM " to teraz z tego mam mega beke ...

Pytanie do autora, czy masz graczy za " debili " ? Każdy potrafi to zrobić, ale jednak trzeba do tego poradnik :(­

Ciebie mam za debila...

Opublikowano

­Chcialbym doladowac wkoncu Smki za 100zl ale niestety mam problem z zalozeniem konta, mozesz zrobic jakis Tutorial czy cos?

Oczywiście, mogę zrobić nawet na zapas jak założyć konto, jak pobrać clienta, jak się zalogować do gry, jak wybrać kanał, jak stworzyć postać, jak wyjść z gry, do tego każdy poradnik w osobnym temacie. xD

Opublikowano

­Chcialbym doladowac wkoncu Smki za 100zl ale niestety mam problem z zalozeniem konta, mozesz zrobic jakis Tutorial czy cos?

Oczywiście, mogę zrobić nawet na zapas jak założyć konto, jak pobrać clienta, jak się zalogować do gry, jak wybrać kanał, jak stworzyć postać, jak wyjść z gry, do tego każdy poradnik w osobnym temacie. xD

214 postow troche malo

ale njak bezdiesdzp idsal takie p[osty jak ja

to szybk obe=dziesz mial :)

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Bardzo przydatny poradnik,ale by się przydało jak doładować bez piniendzy IS'a bo ja biedny czlowiek jestem

Opublikowano

Ja chętnie podam Ci passy do swojego konta abyś mogł doładować za te 100zł :)

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

nie wiem chciałes sie pochwalić ze masz 12k sm ?

nie wiem chciałeś się pochwalić że masz na koncie 12 k sm ?

Opublikowano

nie wiem chciałes sie pochwalić ze masz 12k sm ?

a może z PS skorzystał ;)

­Zs8CEbP.png

Opublikowano

Wystarczyło "zbadaj element"... xD Musiałbym być totalnym kretynem, aby doładowywać SM za tyle pieniędzy, na takim serwerze... :D

Opublikowano

Wystarczyło "zbadaj element"... xD Musiałbym być totalnym kretynem, aby doładowywać SM za tyle pieniędzy, na takim serwerze... :D

Aktualnie najlepszy serwer. Mimo wielu bugow, ma wiecej zalet.

Poradnik przydatny dla poczatkujacych, chociaz warto zaznaczyc, ze nalezy uwaznie przepisac tresc smsa. 

Opublikowano

Płatność sms jest najgorszym, wyborem serwer nic nie zyskuje (pare groszy dosłownie) i 200zł to różnica :)

Płatność sms jest najgorszym, wyborem serwer nic nie zyskuje (pare groszy dosłownie) i 200zł to różnica :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...