Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIESŁUSZNY BAN Z POWODU MOJEJ STRATY! POMOCY

Drayzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj moje konto zostało zablokowane z powodu niby (próby oszustwa) przez administratora Dedek. Wczorajszego dnia zniknął mi wierzchowiec którego zakupiłem od gracza (iston) za pośrednictwem tutora dnia 22.06.2016r . Po tym zajściu wszedłem na ts3.mpcforum.pl i rozmawiałem z tutorem Almandro wytłumaczyłem mu całe zajście i kazał mi to opisać na supporcie, a więc moje zgłoszenie wyglądało tak: post-1410473-0-27065900-1466978837_thumb.png

dodam,że napisałem na jakim wierzchowcu jechałem żeby było wiadomo co mi zniknęło.Nie napisałem, że kupiłem go z item shopu.

Dostałem taką odpowiedź : post-1410473-0-73534200-1466978845_thumb.png

Po czym moje konto zostało zablokowane z powodu próby oszustwa. To ja już nie wiem jak miałem odzyskać wierzchowca teraz nie wiem tym bardziej jak odzyskać konto. Proszę o pomoc  :(
Opublikowano

Nie ma wierzchowców na 55 dni, maksymalnie 10 dni.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Poważnie nie ma wierzchowców na 55 dni? Boshe.. Iston kupił wierzchowca na 60 dni i potem odsprzedał go Drayzerowi, bo kończył grę. No to chyba czas leci, stąd 55 dni i jakieś tam godziny, nie?

JlMVtEJ.png

Opublikowano

Ale tu chodziło na jaki czas on mi został. Tak ciężko to zrozumieć?

Poważnie nie ma wierzchowców na 55 dni? Boshe.. Iston kupił wierzchowca na 60 dni i potem odsprzedał go Drayzerowi, bo kończył grę. No to chyba czas leci, stąd 55 dni i jakieś tam godziny, nie?

Dokładnie 

Opublikowano

43e4fd59fedc43069ef7879e60b90175.png

Z tego screena wynika, że wierzchowce z IS są na 10 dni.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Nie jest to miejsce na takie tematy, zapraszam na support, gdzie możesz starać się o unbana oraz wyjaśnienie tej sytuacji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...