Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do gier (COD, CSGO).

Shafe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym was zapytać o słuchawki do gier, mianowicie potrzebuje do cs ogólnie gram w coda i h1z1 wiec do takich gier przydały by się słuchawki najlepiej z mikrofonem, możecie podać tutaj jakie polecacie słuchawki i jakie posiadacie, także chcę zapytać które, wybrać z tych poniżej słuchawek : 
QPAD-85 BLACK 
QPAD-90 BLACK
HYPERX CLOUD
HYPERX CLOUD II
Wiem, że to są podobne słuchawki hyperx i qpady, ale nie wiem zbytnio czym się różnią, bardzo mi się podobają qpady-90/85 białe, ale słyszałem, że skóra się niszczy i jakaś śrubka luzuje, co o tym mysliscie i czy to prawda, które wybrać QPADY może HYPERX, albo macie jakieś inne propozycje. Najlepiej gdyby były z mikrofonem i do 300-400 zł.
Pozdrawiam.

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Opublikowano

Qpad QH-85, słuchawki na bazie Takstarów HI2050 (bodajże), otwarta konstrukcja, ciepłe brzmienie

Qpad QH-90, słuchawki na bazie Takstarów Pro80, zamknięta konstrukcja, ciepło-jasne brzmienie (lekka V), słabej jakości pałąk

Hyperx Cloud to samo co wyżej, lepsze wyposażenie, lepsze wykonanie.

Na dwójki nie patrz.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał, ja bym brał HyperX Cloud. Miałem okazję testować, polecam jak najbardziej! Dobre pozycjonowanie, wygodne, co do samego wykonania 7/10. 

Opublikowano

Dobra dzięki zdecyduje się na HyperX, dziękuje jeszcze raz. Temat do zamknięcia ;)

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...