Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Samsunga Galaxy Note 5.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od dłuższego czasu czatuję na note 5, ale każda próba kończy się fiaskiem, bo rezygnuje, bo boję się, że się nie uda. Jak wiecie nie jest dostępny w Polsce. Trzeba go sprowadzić. Szukałem na amazon.com ale nie wiem jak z vatem, gdyby nie był doliczony, zapłaciłbym piękne 2000 zł. Przesiadłem się z note 3 na s6, ale brakuje mi rysika i dużego ekranu. Proszę o pomoc. Z fortu 3 dziękuję

Opublikowano

No dobra, ale czego od nas oczekujesz? Albo dorzucasz około 600zł i cieszysz się telefonem wysłanym bezproblemowo z polski, albo czekasz aż stanieje.

Ja bym nie ryzykowała kupnem zagranicznym bo z tym nigdy nic nie wiadomo, a sprzedawcy są zazwyczaj wyłącznie pośrednikami, w razie jakiś problemów też zdarzają się nieprzyjemne sytuacje.

Alternatywa?

Może Xperia Z ultra - całkiem dobre parametry jak na 3 letni telefon. Jedynie rysik musiałbyś dokupić osobno.

Opublikowano

Muszę jeszcze się przejść do swojegi zaufanego komisu i zapytać czy i za ile oni by to zrobili.

Co do ceny? Patrząc, że jest na rynku tyle co s6, a jest dwa razy droższy ( s6 to koszt nawet 1.300/1500 ). To dopiero gdy note 6 sie pojawi musiałbym kupić note 5 żeby staniał.

Niestety alternatywa odpada :/ Samsungi ponad wszystko. Takie przekonanie i przyzwyczajenie do przycisków. W ostateczności może note 4 żeby zaspokoić głód

Opublikowano

Muszę jeszcze się przejść do swojegi zaufanego komisu i zapytać czy i za ile oni by to zrobili.

Co do ceny? Patrząc, że jest na rynku tyle co s6, a jest dwa razy droższy ( s6 to koszt nawet 1.300/1500 ). To dopiero gdy note 6 sie pojawi musiałbym kupić note 5 żeby staniał.

Niestety alternatywa odpada :/ Samsungi ponad wszystko. Takie przekonanie i przyzwyczajenie do przycisków. W ostateczności może note 4 żeby zaspokoić głód

Note 7 pojawi się już 2 sierpnia, więc według mnie warto poczekać. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Właśnie zauważyłem. Tylko jeszcze z pół roku żeby spadł troxhe z ceny :D

Postaram się póki co uciec na note 4, bo s6 odwala jakieś dziwne maniany. Raz się ładuje szybko, raz cała noc to ledwie 30%, a to nie kwestia kabla tylko już wejścia. Dzisiaj też odblokowałem ekran, a tutaj piksele i ekran podzielony na 4. Tak jakby poszedł cały lcd'ek. Na szczęście tylko zablokowałem i odblokowałem spowrotem i było ok, ale wcisne go w komisie jako idealna żywka i może za darmo przytulę nota 4 nówkę. No .... to taki plan hahahaha. Co Wy byście zrobili ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...