Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

laptop gamingowy - problem

Azteca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z laptopem Asus gl 552v. Mianowicie po zainstalowaniu jednego programu, komputer mi muli jak nie wiem co, program został odinstalowany itp, mimo to nadal antywirus pokazuje mi jakieś trojany ( chociaż pousuwałam ). Nie chce mi się bezsensownie jechać do sklepu i go oddać na gwarancje. Może ktoś by umiał jakoś pomóc nwm przez TeamViewer.

4661.gif

Opublikowano

Skoro zjebałeś i zasyfiłeś to sobie kombinuj sam bo gwarancja nie obejmuje głupot i uszkodzeń z winy użytkownika. 

W złym dziale piszesz.  

http://www.mpcforum.pl/topic/1364875-jak-wykona%C4%87-logi/

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Skoro zjebałeś i zasyfiłeś to sobie kombinuj sam bo gwarancja nie obejmuje głupot i uszkodzeń z winy użytkownika. 

W złym dziale piszesz.  

http://www.mpcforum.pl/topic/1364875-jak-wykonać-logi/

jak masz pisac bezsensowne posty to lepiej zamknij pysk. Właśnie ze sa gwarancje ktore to obejmuja:) inaczej bym nie pisala szkody robione przez użytkownika danego sprzętu:) wielki znawco

4661.gif

Opublikowano

No to leć z gwarancją o której wcześniej wielkie g... napisałaś i nie zanudzaj na forum skoro możesz. 

Nie masz problemu żadnego ze sprzętem tylko z OPROGRAMOWANIEM a problem powstał z winy użytkownika. 

Łaskawie zrób co masz do zrobienia we właściwym dziale forum. ( logi )

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No to leć z gwarancją o której wcześniej wielkie g... napisałaś i nie zanudzaj na forum skoro możesz. 

Nie masz problemu żadnego ze sprzętem tylko z OPROGRAMOWANIEM a problem powstał z winy użytkownika. 

Łaskawie zrób co masz do zrobienia we właściwym dziale forum. ( logi )

Są ludzie którzy potrafią pomóc, Ty widać gówno wiesz więc skończ się udzielać :)

4661.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...