Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z tokenem

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Straciłem stary numer telefonu i teraz chce zastąpić go nowym ale nie mogę zmienić numeru na steam bo muszę na starym potwierdzić sms który steam wysyla na ten numer, co robic? przez to nie moge nic na rynku sprzedac :/ 

Opublikowano

Podczas aktywacji mobilnego tokenu dostawales kod w razie utraty numeru, jak go masz to napisz do supportu. Jezeli owego numeru nie masz to postaraj sie dostarczyc im jakis klucz gry lub kod psc etc. jak doladowywales steam :)

Opublikowano

po polsku mozna czy trzeba po angielsku ?? i jak dlugo bede czekac :| bo potrzebuje do 4 czerwca cos sprzedac zeby dlc kupic bo mi braknie z 10 centow doslownie 

Opublikowano

Aktualnie support jest w języku angielskim, czekać ciężko powiedzieć optymalnie tak 4-5 dni.

Opublikowano

Napisz po jakiemu chcesz, jak ja napisałem po polsku to czekałem nawet krócej, odpisali mi w ciągu ~3 godzin, a pisałem właśnie w tej samej sprawie, tylko że ja miałem inny problem, formatowałem telefon i pobrałem steam'a, i próbowałem się zalogować, ale jak przychodził mi ten kod sms'em to jak wpisywałem to pisało że jest nieprawidłowy, tak samo ten kod który miałem zapisać, pisało że był nieprawidłowy. :D

Opublikowano

Mi po angielsku jakoś po 2h, mat! A co do 4 czerwca - trochę się spóźniłeś. Co do samego tematu, podaj im też stary numer telefonu (jednakże nie lepiej pójść do operatora i ogarnąć duplikat starej SIM za ok. 30PLN?).

16a2hh.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...