Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StasyQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PykCraf

Popykaj razem z nami!

Typ serwera: Survival - Dzialki - Miasta

Sloty: 20 -> max 1000

Ip: pykownia.maxcraft.pl

Drop: Z Rud

Forum: Pykownia.pl

TeamSpeak: 91.224.117.218:10050

Potwory: Tak

Zwierzêta: Tak

PvP: Tak

Nether: Tak

End: Tak

Skiny: Tak

Premium: Nie

BialaLista: Nie

Informacje:

Na naszym serwerze gracze bez premium lub z, otrzymaja dowolnego skina jakiego beda chcieli!

Serwer posiada swietnych Technikow ktorzy postaraja sie rozwiazac twoje problemy!

Na serwerze otrzymasz wlasna Dzialke!

Na Dzialkach jest wlaczone PVP wiec lepiej miej oczy dookola glowy!

W wielu Miastach mozesz znalesc Sklepy w ktorych dostaniesz wiele cennych itemow takich jak np. Elytry, Koxy.

Rekrutacja jest otwarta. Poszukujemy utalentowanych Budowniczych jak i Moderatorow!

Jednym twoim schronieniem jest Glowne Miasto, na ktorym nie ma PVP, ale poza Miastem - Tak.

Kazdy Vip i Svip bedzie traktowany i karany tak samo jak inni!

Serwer posiada Legende graczy na ktorej mozesz znalesc sie i ty!

Na serwerze jest wgrany ranking PVP!

Miasta:

Obecnie na serwerze sa dostepne 2 Miasta.

Miasta beda caly czas dodawane.

W kazdym Miescie mozna kupic unikatowe Itemy.

W Miastach mozna zakupic wlasna Dzialke.

Gwarantujemy:

Brak Lagow.

Swietna zabawe.

Dojrzala administracje.

Wiele urozmaicen.

Sluchania rad graczy.

Czeste eventy/konkursy.

Zdjecia:

9wK7WT0.jpg?1

aINAioh.jpg?1

aUb59Sk.jpg?1

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=iJNvS8OjWDc

Serdecznie Zapraszamy!

Opublikowano

Błąd w nazwie.

Rozdzielczość ss'ów - FULL HD 1080p

Prezentacja serwera 10/10

Nic lepiej tego nie podsumuje jak:

A tak na serio to do dupy zrobione kappa.

nie polecam

Opublikowano

>PvP na działkach
>Prezentacja na odwal się
>SSy w bardzo słabej rozdzielczości
Wygląda na to, że serwer robiony przez dzieci... Nie zagoszczę na serwerze, radzę ogarnąć prezentację.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

>PvP na działkach

Wygląda na to, że serwer robiony przez dzieci... Nie zagoszczę na serwerze, radzę ogarnąć prezentację.

Na dzialkach jest specjalnie PvP. Nasz serwer nie idzie na "latwizne".

Uwazam ze prezentacja jest ladnie zrobiona. Jak taki madry jestes, to zrob lepsza prezentacje " nie na odwal sie "

Jeden SS jest w kiepskiej rozdzielczosci, a nie wszystkie.

Opublikowano

>PvP na działkach

Uwazam ze prezentacja jest ladnie zrobiona. Jak taki madry jestes, to zrob lepsza prezentacje " nie na odwal sie "

Wszystkie sa w niskiej, wyswietlaja mi sie w 1/16 ekranu (mam na polowe ekranu okno przegladarki)... 

To, ze na dzialkach jest PVP to zwyczajne lenistwo/niewiedza/robota na odwal sie, bo wystarczy ustawic flage pvp off. No, ale lepiej mowic "nie idziemy na latwizne" :v

Prezentacja z generatora czy wg prostego bbcode, nie przyciaga, ale przynajmniej nie odpycha poprzez np. bledy ortograficzne.

Prezentacja, gdybym mial ja ocenic wg skali ocen szkolnych, dostalaby 3-. 3 dlatego, ze nie ma znaczacych bledow, - za slabe screenshoty, brak grafik. Gdybym mial ocenic zachowanie reklamujacego... 2-. Tylko dlatego, ze jest prezentacja, ktora oceniona bylaby na "prawie dostateczny". Na serwer nie mialem checi wejsc, bo w zasadzie... niczym mnie do tego nie zacheca prezentacja.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

>PvP na działkach

Wszystkie sa w niskiej, wyswietlaja mi sie w 1/16 ekranu (mam na polowe ekranu okno przegladarki)... 

To, ze na dzialkach jest PVP to zwyczajne lenistwo/niewiedza/robota na odwal sie, bo wystarczy ustawic flage pvp off. No, ale lepiej mowic "nie idziemy na latwizne" :v

Prezentacja z generatora czy wg prostego bbcode, nie przyciaga, ale przynajmniej nie odpycha poprzez np. bledy ortograficzne.

Prezentacja, gdybym mial ja ocenic wg skali ocen szkolnych, dostalaby 3-. 3 dlatego, ze nie ma znaczacych bledow, - za slabe screenshoty, brak grafik. Gdybym mial ocenic zachowanie reklamujacego... 2-. Tylko dlatego, ze jest prezentacja, ktora oceniona bylaby na "prawie dostateczny". Na serwer nie mialem checi wejsc, bo w zasadzie... niczym mnie do tego nie zacheca prezentacja.

To twoja opinia, lecz nie zgodze sie z nia, i nie mam zamiaru z toba dyskutowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...