Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer bez systemu ulepszeń

NovobiS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie jeżeli jakiś prywatny serwer zaoferowałby wam serwer bez systemu ulepszeń czyli chodzi mi, że normalnie jest ulepszanie od +0 do +9 lecz po ulepszeniu itemu na +9 nie możemy go przerobić na następny. Byłby standardowy system ulepszeń od +0 do +9 natomiast wszystkie itemy np. nawet na 250 byłoby trzeba wydropić z bossa, dungeonu itd. czyli system ulepszeń oparty bez przerabiania itemku na inny. Ostatnio nad tym myślałem i chcę poznać opinie innych graczy Metin2.

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Opublikowano

Nie jestem pewien czy to by się sprawdziło. 

Aktualnie każdy wbija jak najlepsze bony do Bojowego itp i ma reszte w dupie. A przy takim systemie jak napisałeś co kilkanaście poziomów znów trzeba p******** się z bonusami. 

Znaleźli by się zwolennicy tego rozwiąznia, lecz myśle ze większość była by niezadowolona. 

Sam myślalem o systemie...

... Broń:

65 lvl --> 85 lvl --> 90 --> 100 lvl.

0 - 9 --> 0 - 9 --> 0 - 10 --> bez poziomu (broń końcowa, unikat) 

Coś w ten deseń. W wielu grach rpg są itemy nawet +20. Nie wiem czemu w metinie jeszcze nikt nie zastosował +10, czy +15 itemków ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

To nie ma sensu, metin opiera się na mieszaniu bonusów od początkowego miecza nigdzie w żadnej grze nie widziałem takiego systemu bonusów jak w metinie polegającego na wymieszaniu własnoręcznie bonusów jakich się chcę czy to w zbroi czy broni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...