Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czym łatwo wyjść ?

Explower.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, tak jak w temacie czym łatwo wyjść z silvera w obecnej mecie ? Długo nie grałem i za cholere się nie orientuje w strong pickach (ale oczywiście łatwych, bo pro playerem nie jestem) Z góry bardzo dziękuje :)

Opublikowano

Support - Blitzcrank, Leona...

Katarina - wychodziłem tylko nią z brązu do golda :D

Cassipoeia, Swain ;)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

@Up, problem w tym że super player ze mnie nie jest :) Dlatego pytam drogich użytkowników o łatwych, przyjemnych i przy okazji silnych bohaterów :)

Opublikowano

Katarina(mid),akali(mid),Garen(Top),master yi(jungle),teemo(top) już łatwiejszych chyba niema.W silverze możesz wszystkim wyjść o ile umiesz danym championem grać.Skoro sugerujesz że nie jesteś dobry to te które wymieniłem nie powinny sprawić najmniejszego problemu.

Opublikowano

pograj sobie viktorem normale (jeżeli nim jeszcze nie grałeś) do czasu gdy ogarniesz jego promień, ew. pooglądaj jakieś mecze viktora w challengerze. obecnie to jedna z najlepszych pickow na mida w obecnej mecie. 

jeżeli chodzi o topa to jakiś garen lub patheon, jungla zac i master, adc cait, jinx, support thresh janna i blitz.

Opublikowano

Kolego, z silvera wyjść można jedną ręką, a drugą możesz robić co innego "if u know what i mean" :>

Zasada polega na graniu Tryndamere, ciśniesz topa aż po nexus xD Grałem ostatnio dla zabawy w

niższych dywizjach, by zobaczyć czy myślą bardziej, niż ludzie z wysokiej platyny, ale nie, nie myslą (oczywiście nie wszyscy). trynda/fiora i masz free elo xD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...