Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Main Azir

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio myślałem nad nowym mainem. Mój kochaś Rengar ma być zmieniony i nie ma już zabijać w ciągu mniej niż sekundy. W związku z tym poszukuję nowej postaci, przygody oraz postaci, której nie nauczę się w 2 gry. Wybrałem Azira.

Myślicie, że Azir będzie dobrym wyborem? Znacie jakiegoś streamera, który często streamuje i dobrze gra Azirem? Mówicie swoje zdanie o całej postaci Azira. Co o nim myślicie? Jest wart mainowania?

Opublikowano

Zalezy od twojego elo, ale jak jestes jakims silverem czy goldem to nie polecam azira, bo tylko krzywde sobie zrobisz­

Opublikowano

Zalezy od twojego elo, ale jak jestes jakims silverem czy goldem to nie polecam azira, bo tylko krzywde sobie zrobisz­

Nie grałem długo, ale w sezonie 5 mogę pochwalić się elo diamenta :)

a w dodatku praktyka czyni mistrza, nie lubię postaci jak Annie czyli mega easy.

Opublikowano

No azir jak narazie bardzo silna postać na mida, w dobry rękach może robić wielką szkode w enemy team i raczej szybko Ci się nie znudzi :D

U mad m8?

Opublikowano

Nadal jeden z najsilniejszych mid lanerów pomimo nerfów. Jeśli chcesz mu poświęcić sporo czasu to jak najbardziej warto, w dobrych rękach jest bardzo ciężki do pokonania przez swój ogromny zasięg i push.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...