Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkowe 400 RP

neavercio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś dostawało się 400RP za wbicie 4 lvl podajże albo 3...

A teraz sie dostaje klucz i skrzynkę

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Dostawało się 400RP, od wprowadzenie hextech warsztatu dostaje się 2 skrzynki które możesz otworzyć i dostaniesz Ashe i Garena oraz z drugiej jakiegoś warda i skina do Ashe lub Garena. To takie ustawione skrzyneczki, podobno wszyscy dostają to samo.

Opublikowano

Dostawało się 400RP, od wprowadzenie hextech warsztatu dostaje się 2 skrzynki które możesz otworzyć i dostaniesz Ashe i Garena oraz z drugiej jakiegoś warda i skina do Ashe lub Garena. To takie ustawione skrzyneczki, podobno wszyscy dostają to samo.

chyba nie skina do ashe lub garena, bo ktos na allegro sprzedawal jakies 5lvle z jakims skinem (hextech annie etc.)

Opublikowano

Dostaje się do hextecha skrzynie zamiast tych RP

chyba nie skina do ashe lub garena, bo ktos na allegro sprzedawal jakies 5lvle z jakims skinem (hextech annie etc.)

No tak bo się dostaje losowego skina chyba z tych, które posiadasz. Co to oznacza? Jak dostajesz skrzynki, to ich nie otwierasz, tylko kupujesz sobie champa, do którego chcesz skina i wtedy to otwierasz ale nw czy da się otworzyć najpierw tą skrzynie ze skinami czy jak, bo nie próbowałem tego.

Opublikowano

co wy za glupoty piszecie xDDD

Dostajesz Garena lub ashe lub LOSOWĄ POSTAĆ.

Tak samo jest ze skinem.. dostajesz skin do garena/ashe lub LOSOWEGO innego skina.. ja np. dostalem do karmy 

8kHod.png

Opublikowano

Na 5lvl(u mnie tak było) dostałem 2 skrzynki:

Z jednej skrzynki dostajesz Garena i Ashe + skin Garen/Ashe i niebieskie esencje 

Z drugiej losową postać/skina/warda + pomarańczową esencje  :))

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...