Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy wypłacić skiny?

anonim1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam na CSGO Double 145k coinsów i chciałbym wypłacić sobie Karambit Tajga Field-Tested, ale widze, że jego cena cały czas spada na rynku steam, kiedy powinienem go wypłacić? Z tego, co widzę, to jeszcze 3 dni temu był on po 125k, a obecnie jest po bodajże 120k.

Opublikowano

wszystko spada bo jest wyprzedaż na steam i każdy sprzedaje skiny żeby gry kupić a to daje coraz więcej towaru na rynku i coraz niższe ceny

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Co wy pierdzielicie? Summer sale robi mała róznicę jeśli chodzi o skiny w csie, teraz wszystko idzie w dół przez  nowe stickersy w csie, bo hype na nie. W dzień finału będzie jeszcze promocja na naklejki ze bedą kosztować 24centy (?).

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

W ostatni dzień wyprzedaży dadzą jakąś fajną promocje i ludzie bd za mniejszą kwotę sprzedawać skiny aby kupić sobie coś 

Opublikowano

Racja, tylko, że ja chcę wypłacić z CSGO Double, a tam ceny są aktualizowane raz na dzień, więc chyba nie opłaca mi się czekać do ostatniego dnia ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...