Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO, odłączono

Vejper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, gdy włącze CS:GO i gdy mój kolega mnie zaprosi do np. lobby to po jakiś 5 minutach wywala mnie z lobby do menu głównego i wyświetla się informacja:

485ecf908ed93.jpg

Albo czasami jak tworzyłem poczekalnie to pisało mi że nie można stworzyć poczekalni, Sesja coś tam lub nie udało się dołączyć do bierzącej sesji czy jakoś tak. Proszę o pomoc ;/ Nwm jak to naprawić :(

@Edit , Dodam że kiedyś nie miałem takiego czegoś, nwm czym może być to spowodowane.

448af8ced075a.png

Opublikowano

Tylko że ja nie mam WI-FI tylko kabel, resetowałem nic nie pomogło, zrobiłem Sprawdź spójność plików gry, nie pomogło, resetowałem kabel, nie pomogło, odinstalowałem anty wirus, coś tam dało tylko teraz mi wywala 800 pingu w grze.

448af8ced075a.png

Opublikowano

@xxerorxx  , Wywala mi tylko gdy jestem w cs:go, gdy nie gram to nie wywala mi, a wiesz, jestem troche leniwy bo nie chce mi się cekać zabardzo aż mi się pobierze 6.5 GB z prędkością łącza 300-400 KB/s.. A wątpie żeby to coś pomogło, jakieś inne pomysly? 

448af8ced075a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...