Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Admin Bagietka

xPrel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dostałem bana za zwrócenie uwagi administratorowi na ts3 od Admina Bagietka na 6h. 
Sytuacja zaistniała wyglądała tak:

Siedzę sobie od prawie 10 minut na Centrum Pomocy na ts.mpcforum.pl Admin Bagietka jest w tym czasie Online. Wiec zaczynam pokać bo ile można czekać na reakcje administratora. Po chwili zamiast zejść na Centrum Pomocy Bagietka nadaje sobie antypoke. No więc dobrze czekam dalej mijają  kolejne minuty a nadal brak reakcji ze strony Administracji, więc nie wytrzymując już napisałem jej kilka słów prawdy po czym dostałem bana:

<07:41:26> You were banned for 6 hours from the server by "Bagietka" (Uważaj na słowa.)

To już nie pierwszy przypadek gdy siedzi się na Centrum Pomocy na ts mpcforum i nie otrzymuje się pomocy wręcz odwrotnie jest się ignorowanym przez administrację.

Jeżeli ktoś był w podobnej sytuacji tzn ignorowany przez administrację proszę o przedstawienie sytuacji. 

Zwracam się z prośbą też do Administracji o zdjęcie tego bana. 

Kolejny raz też nie dostałem SM które mimo mojej opłaty nie zostały dostarczone. Więc proszę też o wyjaśnienie tej sytuacji

Z poważaniem,
Prel

Opublikowano

Wszystkie te adminki są niekompetentne.

Na przykład mam bana na ip od startu serwera (nie mam nawet postaci na serwerze), zglosiłem to każdej na ts'ie osobno. Kazały napisać mi na support, to napisałem. Po 30 godzinach dostałem odpowiedź "po 45 min od wystepienia błędu powinno samo sie naprawić" czy coś w tym stylu. Śmiechłem.

Kolejna sprawa Exme  obraża wszystkie osoby na kanale, od "ciemnych" itd. xD

Polecam ograniczyć liczbę adminek, bo gówno robią.

Opublikowano

Dziekuje Ci ze mnie Wspierasz !!!! 

Administracja powina dbac o TeamSpeak i o Graczy

Arcymistrz
Opublikowano

Skoro sam to napisałeś, to średnio interesująca jest sytuacja przed tym. Sam sobie zawiniłeś. Administracja TSa nie jest zobowiązana na 24/7 schodzić na każde zawołanie, bo większość pytań dotyczy serwera, a od tego macie support. 

Ban zostaje. 

btw. to nie jest miejsce na odwołania od banów na TSie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...