Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bmw x3 e83 ekran nawigacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Stałem sie posiadaczem tej oto bejcy jednak mam lekki dyskurs w związku z ekranem nawigacji. Chciałbym żeby zawsze po odpaleniu na ekranie zostawało wyświetlane informacje z radia, czyli jaka leci piosenka, jakie to radio itp. Gdy naciskam guzik po kilku sekundach ekran radia znika i wraca ekran nawigacji, którego nie potrzebuje. Jakaś pomoc ? :) 

Opublikowano

Tak, zmiana samochodu xD

A tak zupełnie poważnie, to musisz zdać sobie sprawę, że masa użytkowników tego forum ma ledwo co kartę rowerową. Odsyłam Cię więc na jakieś specjalistyczne forum zrzeszające osoby posiadające BMW - tam szybciej uzyskasz pomoc.

#edit

Skoro tacy leniwi jesteście to oznacza, że problem jest tak błahy, że nawet wam się pomagać nie powinno...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Tego nie ogarniesz to BMW, u mnie w E39 było zupełnie odwrotnie. XDD Gdy klikałem na radio to samo z siebie nie chciało zniknąć, tam siedzi linux więc możesz sobie coś innego wgrać. :p Albo dograć aktualizację, choć i tak to nic nie zmieni. xdd

Opublikowano

BMW - bryka młodego wieśniaka 

odkurz ekran nawigacji, a jak nie to napisz gdzieś na forum które ma tematyke związaną z samochodami bo tutaj nikt ci nie pomoże 

Opublikowano

Więc mówisz, że jakiegoś typowego młodego stać na auto za 30tys, które pali prawie 10l na 100km ? :) bolid miejskiego wieśniaka, będziesz miał wypadek/wydatek okej okej rozumiem. Ale komfortowo moja poprzednia a4 nie dosięga tej x3, ale nie będe tego mówił komuś kto jeździ zdewaluowanym civikiem :p 

hmm czyli nic z tym nie wykmini ? Dzisiaj kręciłem wszystkim już, a to dziadostwo i tak wracało do nawigacji xD No cóż chyba musze z tym żyć ^^ 

Opublikowano

hmm czyli nic z tym nie wykmini ? Dzisiaj kręciłem wszystkim już, a to dziadostwo i tak wracało do nawigacji xD No cóż chyba musze z tym żyć ^^

Tak już to zaprogramowali, nic z tym nie zrobisz... u mnie z kolei jest odwrotnie.  :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...