Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Online - co grozi za używanie cheatów?

DR HOUSE PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Szukałem po necie na wielu stronach jakiejś informacji co grozi na używanie czitów ale znalazłem słabe informacje, jedni pisza że R* tylko zeruje poziom i kasę, inni zaś że dają bana.
Moje pytanie, jak to faktycznie jest? Chciałbym sobie dodać RP i w miarę możliwości też kasę, jednakże wolałbym nie dostać perma, zerowanie jeszcze jakoś przeżyję ale perm to trochę lipton.

Co z cheat engine? Podobno jest strasznie łatwo wykrywalny ale szczerze mówiąc nie znalazłem innego tematu, wszędzie piszą że tylko cheat engine działa...

Opublikowano

1. 

Jeżeli cheatowałeś kasę to czyszczą ją do 20k, nic więcej. Wszystko co kupiłeś zostaje, lvl też

2.

Pierwszy ban zawsze na około 2 tygodnie(10dni)

Drugi ban na miesiąc

Trzeci PERM

3. Tabele w Cheat Engine są wykrywalne jak każdy cheat ale jeżeli są aktualne to można ich używać.

Jak masz zamiar nabić sobie kasy to od razu ją na coś wydaj lub pozapełniaj garaże lowriderami i po banie je sprzedasz. Przy podbijaniu lvl jest największy przypał.

Opublikowano

1. 

Jeżeli cheatowałeś kasę to czyszczą ją do 20k, nic więcej. Wszystko co kupiłeś zostaje, lvl też

2.

Pierwszy ban zawsze na około 2 tygodnie(10dni)

Drugi ban na miesiąc

Trzeci PERM

3. Tabele w Cheat Engine są wykrywalne jak każdy cheat ale jeżeli są aktualne to można ich używać.

Jak masz zamiar nabić sobie kasy to od razu ją na coś wydaj lub pozapełniaj garaże lowriderami i po banie je sprzedasz. Przy podbijaniu lvl jest największy przypał.

Na razie w sumie jeszcze nic nie zczitowałem bo troche się bałem.

Czyli tak, dodać kasę przez cheat eninge (ile dodać?) po czym od razu pokupować samochody.

Ile najlepiej dodać sobie RP aby było to trudne do wyłapania?

tabele widze, że są z kwietnia z komentarzem, ze juz spaczowane :/

co innego mozna jeszcze uzyc co jest mniej wykrywalne? wolablym bana nie dostac permanentnego, miesiac bez online przezyje

Opublikowano

Aby dodawać kasę to nie przez Cheat Engine tylko jakiś modmenu, to samo ze spawnowaniem samochodów. np. Jordan's Menu pod 1.35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...