Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FsBot Lion - nowy, lepszy bot

Omadafaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Dużo osób ma problem z botem pod skrzynki. Candy już jest troche przestażały więc chciałbym wam przedstawić nowego, dużo lepszego bota. Zbiera 99 % skrzynek i nie stoii nad 1 skrzynka przez 5 sek. Jest o wiele bardziej wydajny. Ma troszkę błędów ale myślę że i tak jest o wiele lepszy od Candy. 

Z góry mówię że nie jestem jego twórcą i nic mnie z nim nie wiąże. Bot działa na takiej samej zasadzie jak Candy, tylko lepiej. 

Łapcie linka : http://www.elitepvpers.com/forum/darkorbit/4065125-release-fsbot-lion.html

Pozdro 600

Opublikowano

Jakieś ustawienia tego FsBota? Np. Rest on box? I w tym Ship Speed mam to wpisywać czy zostawić?

Speed ship to predkość statku, pisze tam gdzie masz ikonke ze statkiem pod hp i oslona. rest on box, czyli spoczywaj nad skrzynką. Chodzi o to ile ma zbierać 1 skrzynkę. Ja mam to odznaczone. 

Nie zaznaczaj zeby zbieral event boxy bo sie laguje i klika w stacje bojowa.

Opublikowano

A na alieny ustawiałeś go jakoś? bo mi zaznacza target i zmienia, nie dobija do konca alienka.

Na alieny nie robiłem, ale wystarczy że napiszesz na epvp w  temacie podanym w opisie a twórca bota powinien się tym zająć. Nie zapomnij żeby pisać po angielsku. 

Opublikowano

I jak zbiera boxy? Działa w tle?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

I jak zbiera boxy? Działa w tle?

działa w tle

lepiej od candy?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

Lepiej ale jak go ubiją nie wraca na mape, ja boce na 4-3 i leci na 3-4 na port gdzie sie skacze na bitki i stoi...

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Przez 3,5 h zebrał mi 4091 boxów więc nieżle

w porownaniu z candy lepszy/gorszy?

Opublikowano

której używacie wersji 0.4 ? , udało mi się zaktualizować bo wcześniej było coś nie tak :) zaraz sprwdze jak chodzi :))

Opublikowano

dobrze zbiera polecam :D

Opublikowano

Mam problem, mianowicie na 3-8 lata super, bez zarzutów, ale jak chcę postawić go na 4-3 to wyskakuje mi błąd "minimap right down corner not found", wie ktoś o co chodzi?

nfsw_KUBA291GDZ.png
Opublikowano

Ja mam pytanie jak to w ogole odpalic... Klikam w fsbot.exe i nic sie nie wlacza

PS cos dziwny ten bot zaznaczylem mapke 4-2 to po wybuchu zostaje na 2-2 i stoi przy porcie...

Opublikowano

Ja mam pytanie jak to w ogole odpalic... Klikam w fsbot.exe i nic sie nie wlacza

PS cos dziwny ten bot zaznaczylem mapke 4-2 to po wybuchu zostaje na 2-2 i stoi przy porcie...

złe ustawienia pewnie masz, wejdź na forum w opisie i tam poczytaj.

Opublikowano

Stronka ma jakiś problem z aktywacją kont bez aktywacji konta niestety nie mogę pobrać pliku :/ Bd wdzięczny jeśli ktoś wstawi plik zwyczajnie do tematu i tyle bo niestety ale mimo napisania do administracji strony moje konto dalej nie jest aktywne.

@Edit konto właśnie zostało aktywowane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wam też wywala co chwile, że plik jest zainfekowany? Korzystam z darmowego Avasta :) A nie chce trojana na kompie mieć, mogę go odpalać bez obaw czy faktycznie infekcja może być?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...