Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale DE a PL

adrii2012r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań co do serwera nostale DE. Jaki on jest w porównaniu z Polskim nostale. Ile tutaj ludzi gra, ile polaków, czy lepiej się prezentuje niż PL. Napiszcie mi po prostu trochę informacji.

Opublikowano

Lod od 13 do 22,większość bb 80+ wygrywają,dużo taniej niż na pl i myślę,że jest tu więcej ludzi.Co do polaków to jest ich dość sporo i powstała ostatnio famka dla małych lvli więc myślę,że teraz jest dobry moment żeby tam zacząć grać.

Opublikowano

PolandPower, PolakPotrafi,  / Ta pierwsza założona przeze mnie i ziomka a druga 90+, do naszej możesz śmiało wbijać od 30 lvla ;)

Na DE ceny wszystkiego masz niższe, drogie jest tylko to co musisz dropić. No i ceny SP są troszke podobne do tych na PL'u a polaków tu jest sporo.

lucyfergif.gif

Opublikowano

­Dla porównania, ceny przedmiotów z NM:

Mroczek u nas - 20-30kk (chyba, dawno nie grałem, ale wtedy tak chodził...)

Mroczek w DE - 1-2kk

Ludzie są bardziej mili. Jest ich znacznie więcej. Gdy wszedłem podczas eventu, pasek z "wygrywaniem rajdu" nie znikał, jak jeden się kończył, pokazywał się nowy. Cała mapka była zajęta, myślę, że na eventowej mapce było z ~1000 ludu, o ile nie więcej.

Jeżeli umiesz niemiecki, to jest kozacko. Jak nie, znajdź Polską fam, jest ich kilka. Jeżeli kompletnie nie umiesz niemieckiego, opanuj podstawowe zwroty potrzebne w tej grze.

Czyli

K> (Kaufen) kupię

VK> (VerKaufen) sprzedam

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Niemiecki tak średnio. Akurat przeprowadziłem się do DE półroku temu, ale szkołe w niemczech dopiero zaczynam po tych wakacjach, Proste słówka umiem, bez obaw :) A właśnie szukałem jakieś gierki na której mógłbym i uczyć się trochę języka i przy okazji grać i jeszcze lepiej jak by byli polacy, a tutaj na nostale DE widze ze polaków nie brakuje

Opublikowano

polecam Ci zapoznanie się z tym tematem :

http://www.mpcforum.pl/topic/1525111-powrót-do-gry-wskazówki-i-pytania

od siebie dodać mogę, że DE bardzo rozrosło się od momentu, kiedy zacząłem ten serwer promować. W zasadzie ode mnie zaczęła się fala emigracji do niemiec, gdyż pokazałem dziennikiem czy też poradnikiem jak niezwykle łatwo można się tam wzbogacić. 

Nic się nie zmieniło. Nadal serwer jest dużo lepszym wyborem od tych Polskich. Niskie ceny, łatwiejszy exp, DUŻO WIĘKSZY RYNEK, większy popyt na wiele przedmiotów i w zasadzie łatwy zarobek.

Jeśli masz jakieś pytania - wal śmiało. Nie gram na tym serwerze od dawna, lecz wiem o nim na 100% wiele pożytecznych rzeczy. 

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...