Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oskar. - Opiekun Twoje Forum Metin II !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Portfolio :

Witaj ! Mam na imię Oskar, pochodzę z województwa górniczego – ze Śląska. Moje plany z przeprowadzką są dość wielkie – planuję przeprowadzić się do dużego miasta – Wrocław. Aktualnie uczęszczam do liceum sportowego o profilu piłka siatkowa. W przyszłości chciałbym zostać kimś kto dużo rozmawia – może dziennikarz.

Przejdźmy do rzeczy najważniejszej – Opiekun Twojego Forum :

Zabawę z Forum zacząłem jakieś dwa lata temu – niektórzy uważają, że to mało, ja wiem, że w tak krótkim okresie nabrałem naprawdę dużej wprawy. W prawdzie cała moja zabawa polegała na tym, że logowałem się do Panelu Administracyjnego i bawiłem się z działami, rangami czy innymi drobiazgami. Silnik, na którym aktualnie ‘bawię się’ to Invision Power Board.

Jestem osobą, bardzo pomysłową, dlatego zawszę mogę doradzić i dostarczyć grono pomysłów. Jestem osobą, która dopiero chce zacząć profesjonalną pomoc, dlatego szukam osób, które mi zaufają i dadzą szansę, żeby się pokazać.

Nie chciałbym oferować tego co każdy – czyli jaki to ja jestem profesjonalny … W końcu nie chce was tutaj zanudzić na śmierć. Dlatego zachęcam was do przeczytania reszty mojej oferty !

W końcu jak powiedział sam Stanisław Lec – „Bądźcie samoukami, nie czekajcie aż was nauczy życie”.

Moja oferta dla Ciebie ! :

- Codzienne uczestniczenie w życiu Forum – około cztery godziny.

- Autorskie Regulaminy oraz Wymagania na różne posady.

- Porządek oraz kulturę na Forum.

- Szybka pomoc Użytkownikom.

- Poprawność ortograficzną i interpunkcyjną.

- Zaangażowanie w projekt.

- Podsyłanie pomysłów Administracji.

- Instalowanie podstawowych aplikacji.

Moje oczekiwania wobec Ciebie ! :

- Pomysłu na projekt.

- Odpowiedzialnej oraz kulturalnej Administracji.

- Dostęp do Panelu Administracyjnego oraz Panelu Moderacyjnego (w miarę możliwości).

- Stałego kontaktu.

Kontakt :

Gadu Gadu – 59673267

Prywatna Wiadomość – MPCForum

Mail – [email protected] 

P.S. Jeżeli kogo 'razi' czcionka lub kolor to z góry przepraszam.

Pozdrawiam,

Oskar.

­

Opublikowano

Poszedłeś do liceum sportowego, ale chciałbyś zostać w przyszłości kimś kto dużo gada?  :yay: F**K LOGIC  ._.

Cześć xMox !

Powiem Ci, że liceum sportowe jest po to, żebym się nie zasiedział 'na dupie', bo w końcu z tych wszystkich 'sportowców' może z 5 % zostanie profesjonalistami.

Myśle także, że to nie jest temat do rozmów w tym temacie.

Pozdrawiam,

Oskar.

­

Opublikowano

Poszedłeś do liceum sportowego, ale chciałbyś zostać w przyszłości kimś kto dużo gada?  :yay: F**K LOGIC  ._.

Cześć xMox !

Powiem Ci, że liceum sportowe jest po to, żebym się nie zasiedział 'na dupie', bo w końcu z tych wszystkich 'sportowców' może z 5 % zostanie profesjonalistami.

Myśle także, że to nie jest temat do rozmów w tym temacie.

Pozdrawiam,

Oskar.

­

lol? xD. CZEŚĆ OSKAR !!!

Podanie nie przekonuje,nie wydaje mi się,że jestes taki jaki piszesz także nie polecam szczególnie,że nie podałes serwerów gdzie byłeś admine, czy tam opiekunem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...