Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagraj w Vanillę!

Arrthur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Ostatnio postanowiłem zagrać na Vanilli i jestem naprawde pozytywnie zaskoczony. Zarówno grą, jak i świetnie zrobionym serwerze, na którym wszystkie questy,  niektóre, jak nie wszystkie raidy oraz klasy działają. Serwer jest od 2009 roku. I tu chciałbym was gracze zapytać: Czy ktoś jest zainteresowany wspólnym graniem? Serwer ma xp rate x1 lub x15. Ja gram na x1, bo wszystkie questy działają, jak wspomniałem. Popularność ne serwie jest spora (High). Gracze na tym serwie grają zarówno PvP i PvE. Zachęcam graczy wowa starej daty np:Evrona i wszystkich innych starych/nowych graczy. Napewno nie pożałujecie.

http://vanillagaming.org/ - link do strony serwa.

Opublikowano

Wiem, znam ten serwer, dzięki za zapro, ale postanowiłem ograniczyć grę w wakacje do minimum i skupić się nad sobą, dlatego też nie chce mi się grać, a dodatkowo nie na tym serwerze lecz Kronos.com :)

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...