Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts.Better4you.pl | Przyjazny | Darmowy | 512 slotów |

RZR_Zawsze

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sama prezentacja jest bardzo ładna i zachęca do odwiedzenia TeamSpeak'a.

Co do serwera - układ, estetyka, wygląd jest super. 

Jeden z nielicznych serwerów gdzie nie ma 'syfu'.

Jedyny minus, którego będę się czepiać to jest ten nieład w ikonkach do rang - wygląda to okropnie i razi w oczy gdy każda ikonka jest  z innej paczki.

To takie detal więc można polecić. :D

Gorąco Polecam. :) 

Opublikowano

Patrząc, że używacie nulleda na swoim forum, można stwierdzić, że serwer ts prawdopodobnie posiada crack licencje.

Skoro nie stać was na legalne oprogramowanie IP.Board, to tym bardziej na licencje AAL.

Opublikowano

Sama prezentacja jest bardzo ładna i zachęca do odwiedzenia TeamSpeak'a.

Co do serwera - układ, estetyka, wygląd jest super. 

Jeden z nielicznych serwerów gdzie nie ma 'syfu'.

Jedyny minus, którego będę się czepiać to jest ten nieład w ikonkach do rang - wygląda to okropnie i razi w oczy gdy każda ikonka jest  z innej paczki.

To takie detal więc można polecić. :D

Gorąco Polecam. :)

Co do tego minusa mimo iż sam coś skrobie w grafice to w tak małej rozdzielczości grafika mi po prostu nie wychodzi lecz dziękuję za uwagę i zrobimy coś w tym kierunku.

99mpo2.jpg

Opublikowano

@ref

Szukamy również osób do współpracy jeśli ktos jest zainteresowany proszę o kontakt bezpośrednio na ts3 lub GG: 47056467

99mpo2.jpg

Opublikowano

@ref

Chciał bym nadmienić że u nas nie ma czegoś takiego jak automatyzacja wszystkim zajmuje się administracja między innymi założenie kanału czy nadanie jakiejkolwiek rangi.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Wbiłem na serwer i zobaczyłem, że serwer jest dobrze zrobiony . Chłopaki dobra roboty . ja tam polecam :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Prezentacja przykuwa oko, podoba mi się wygląd, nie ma żadnych zacięć przy rozmowie. Polecam! 

Opublikowano

Dziękuję za miłe opinie oraz komentarze :)

będziemy się starać by wszystko działało sprawnie oraz jak najlepiej.

99mpo2.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...