Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scam

Tazzik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typek coś mi pisał, że boi się normalnie przez trade, bo są zbugowane itemy i boi się scamu. I pisał mi o jakiejść wymianie live najtańszymi skinami.

Opublikowano

Wymień się przez trade, jeśli sądzisz, że koleś chce cię oszukać zakończ transakcję i podziękuj.Warto wspomnieć, że jeśli dojdzie do wymiany niech item, który ciebie satysfakcjonuje, będzie pierwszy jeśli na pierwsze sloty wrzuci jakieś śmieci to przez skrypt może szybko zabrać ostatni trzeci item.

Pozdrawiam,Z do W

Opublikowano

@Z do W Zakończyłem transakcję bo nie byłem pewny co do typka. A pytanie. Czy klikając w ten link w temacie jest możliwość oscamowania? Nie wiem jakiś skrypt czy coś, bo jestem w tym zielony.

Opublikowano

@Z do W Zakończyłem transakcję bo nie byłem pewny co do typka. A pytanie. Czy klikając w ten link w temacie jest możliwość oscamowania? Nie wiem jakiś skrypt czy coś, bo jestem w tym zielony.

Nie jest to możliwe.Do potwierdzenia każdej transakcji potrzebny jest kod z mobilnego tokenu.

Opublikowano

to tylko odnosnik do eq wlasciciela tej kosy wiec nie moze cie oscamowac jezeli takie zdjecie pojawilo ci sie w czacie steam :).

Mozesz kliknac kopiuj odnosnik i wklej sobie w notatnik i bedzie odnosilo do steama :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...