Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o bana przy posiadaniu OVERWATCH'A

wojtas4561

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od niedawna posiadam overwatcha, ostatniego bana dostałem w niedzielę (19.06) na 24h, a dzisiaj nie połączyłem się z meczem i dostałem znowu na 24h. Nie powinienem dostać teraz na 7 dni? Czy z OW dostaje się tylko bany na 24h?

Opublikowano

Musialo ci sie cos zdawac bo nie mozesz chyba dostac 2 razy pod rzad 24h bana. Co tydzien sie resetuje o ta 1 kare mniej czyli po 24h mialbys na 2 czy tam ile godzin

Opublikowano

Musialo ci sie cos zdawac bo nie mozesz chyba dostac 2 razy pod rzad 24h bana. Co tydzien sie resetuje o ta 1 kare mniej czyli po 24h mialbys na 2 czy tam ile godzin

Ale wiesz, co tydzień dostawałem na 7 z powodu niestabilnego połączenia (Nie udało mi się ponownie połączyć z meczem.) W ostatnią niedziele miałem to samo, ale dostałem tylko 24h, nie minął tydzień i dzisiaj znowu dostałem 24h? Możliwe? Czy mam jakiegoś buga? (Jeśli tak, to fajnie :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...