Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Debile ( nitro )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim cudem to coś ma 12k łapek w górę?... Tak, temat dobrze jest nazwany, typowy polaczek co się napierdala a gdyby nie youtube to by k***a leżał pod mostem i chlał piwo bo on do niczego się nie nadaje, ta jego strona csbetgo.com jest scammem a cebulactwo jest na takim poziomie pod jego filmami że nie ma żadnej kosy do wygrania, patrzę, a tu 10k komentarzy i 8k likeów a każdy komentarz to

" daj mi kumplu skina pls "

W*****a mnie ten jego głupi ryj, najlepsze jest to, że moi koledzy chodzą z jego koszulkami i drą się " pompa team " Isamu gada przy 12latkach " jak mi dropnie kosa to się złapie za penisa "

Bo wątpię, żeby nitro w jednym odcinków pokazywał jak ssie ( wiecie co ( ͡° ͜ʖ ͡° ) gimperowi, zwykłe pedały k***a.

Szkoda że kiedyś nie będzie ludzi którzy mają ze 60-70lat, oni nie oglądali takich pajaców i nie robili z siebie debili, przyszłość narodu to chuligani bijący się z policją przy czym mają na sobię koszulkę team JP.

post-1524344-0-63786800-1466770174_thumb.jpg

gówno burza za 3...2...1...

ps: zabijcie to, zanim złoży jaja

ps: to nie te czasy kiedy youtube to byli jjayjoker a nie jakieś ameby, idę grać w CS:GO i drzeć mordę z twoją starą.

Opublikowano

JJayJoker też stał się amebą.

Po za tym kogo on obchodzi? Ja się tam nie przejmuję, bo to kiedyś przeminie, potknie się i spadnie fala hejtu na niego.

jak ma się wiek wyższy niż gimnazjalny, to się jest mądrym i nie ogląda tych pajaców łapczywych na kasę.  :((

graphic.png

Opublikowano

Ale przynajmniej jest w nas nadzieja jak ludzie się jarają takim "czymś", za parę lat jak połowa młodych to będą ameby będzie nam łatwiej. xdd

Opublikowano

Jakim cudem to coś ma 12k łapek w górę?... Tak, temat dobrze jest nazwany, typowy polaczek co się napierdala a gdyby nie youtube to by k***a leżał pod mostem i chlał piwo bo on do niczego się nie nadaje, ta jego strona csbetgo.com jest scammem a cebulactwo jest na takim poziomie pod jego filmami że nie ma żadnej kosy do wygrania, patrzę, a tu 10k komentarzy i 8k likeów a każdy komentarz to

W*****a mnie ten jego głupi ryj, najlepsze jest to, że moi koledzy chodzą z jego koszulkami i drą się " pompa team " Isamu gada przy 12latkach " jak mi dropnie kosa to się złapie za penisa "

Bo wątpię, żeby nitro w jednym odcinków pokazywał jak ssie ( wiecie co ( ͡° ͜ʖ ͡° ) gimperowi, zwykłe pedały k***a.

Szkoda że kiedyś nie będzie ludzi którzy mają ze 60-70lat, oni nie oglądali takich pajaców i nie robili z siebie debili, przyszłość narodu to chuligani bijący się z policją przy czym mają na sobię koszulkę team JP.

attachicon.gifnitro0000.jpg

ps: to nie te czasy kiedy youtube to byli jjayjoker a nie jakieś ameby, idę grać w CS:GO i drzeć mordę z twoją starą.

Ale beka z ciebie xD równy poziom z nitrem reprezentujesz ..

Mnie osobiście to gówno obchodzi co oni tam robią niech robią po diabła się ograniczać bo taka p**** jak ty lubi gadać jacy to są inni.. nie podoba się nie oglądaj i tyle, znajdź sobie zajęcie ..

Opublikowano

lel znowu ty xD dupka cie boli chyba doslownie o wszystko juz

znowu pokazujesz swoja toksycznosc rekordziku :)

narzekales na toksycznosc a sam jestes toksyczny

ja tam go nie ogladam to c**j wie co sie z nim dzieje

Opublikowano

Beka z typa :P Tak się o to spinasz... Chyba zazdrościsz, lubie te Wasze gimboagresory, o wszystko musimy sie wkurwiać, żeby nie być amebą.

Opublikowano

Przecież oglądanie takiego człowieka to rozrywka jak każda inna, sam reprezentujesz gorszy poziom takim spinaniem niż przykładowo nitro.

Burzliwy pseudo-narodowiec nieuznający innej orientacji, niż własna. W jakim celu oglądasz ich filmy, skoro w najmniejszym stopniu nie odpowiadają Ci treści przez nich zamieszczane w owych produkcjach?

Opublikowano

Tworzyć tworzy gówno, ale niektóre osoby z Twitcha, którzy go poznali na jakimś esportnow czy gdzieś mówią, że nie jest w realu takim kretynem jak na Youtube.

Ostatnio gdzieś w godzinach południowych streamował LoLa i zachowywał się normalnie aż się zdziwiłem.

Sam osobiście nie oglądam już dawno takiego contentu. Wolę jakieś randomowe filmy, ewentualnie coś nowego w świecie muzyki/polityki.

Opublikowano

JJayjoker  jest ,  był i będzie amebą tak samo jak nitro , Isamu itp.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Gadałem jakiś czas temu (niecałe pół roku temu) z Nitrem prywatnie, twarzą w twarz i muszę przyznać, że w realu jest równie popierdolony co na filmach. Idiota jakich wielu, a idiotyzm sprzedaje się wśród młodych osób. Wyrosną z tego. Przynajmniej miejmy taką nadzieję. 

Opublikowano

typowy polaczek co się napierdala a gdyby nie youtube to by k***a leżał pod mostem i chlał piwo bo on do niczego się nie nadaje,

Gdyby Pani Zosia nie pracowała w Tesco to by k***a leżała pod mostem i chlała piwo

Gdyby Pan Andrzej nie pracował na ochronie to by k***a leżał pod postem i chlał 

Gdyby Kowalski nie robił w korpo to by leżał pod mostem 

No k***a tak można o każdym powiedzieć. Więc nie wiem o co masz ból dupy.

Opublikowano

Takie tematy powinny być usuwane, równie dobrze można zrobić co sądzicie o pomarańczy, mi tam smakuje a wam ? 

Nie oglądam go, lepiej jest pooglądać coś co wniesie do naszego życia, a są kanały naukowe na YouTube. Co do idiotyzmów to wiadomo zachowujesz się jak kretyn to łatwiej się sprzeda, niż czasem mówienie z sensem i prezentacja wysokiego poziomu kultury.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Zazdrościsz mu. Ewidentnie mu zazdrościsz. Nawet typa nie znam, ale mu zazdrościsz. Wnerwia cię to, że ty zapewne będziesz musiał zapierdalać w pocie czoła aby zarobić na utrzymanie mieszkania, a taki kretyn i gimbus jak on będzie się mógł opierdalać.

Z tego co widzę typo (nitro) rzeczywiście jakiś typowy gimbus. No ale to jest biznes. Jego publiczność to gimbusy, więc się zachowuje jak gimbus aby rozśmieszyć widzów i zachęcić ich do dalszego oglądania. Dość logiczne. Chłop wie co robi.

Mnie by nie wkurwiało, że ktoś na YT robi z siebie idiotę. Mnie by bardziej wkurwiało, że ludzie wokół też zachowują się jak idioci. Tu cię popieram. "...złapie się za penisa" akurat ten tekst to dla mnie jest kompletnie nieśmieszny, a raczej żenujący i żałosny.

Są na to rozwiązania. Albo pętla na szyję, albo izolatka, albo po prostu ignoruj to. A jak twoje towarzystwo to idioci to je zmień.

19.jpg

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=9-ytq7wb5S8

Stąd dla takiego youtubera mam szacunek, bo nie mówi, że jakoś inni robią sobie dramy, ktoś głupi i głupszy.

A po co wklejam link? Bo chce zaznaczyć, że osoba, która o yt faktyczne pojęcie ma powiedziała, że gimper, isamu, nitro i cała reszta zachowuje się tak,

bo chce tego widownia. Gimper podkreślił to jednym z swoich filmów mówiąc ,, że nie chce się zmieniać '' - chodzi tutaj o to, że nie zamierza się zmienić,

ponieważ Wy i cała reszta robicie jakieś toksyczne tematy i to się jego widzom podoba. Ma w dupie to, że jest wyzywany od debili, bo uwielbia go masa

ludzi i chce zobaczyć na filmie następnego dnia.

No dobra, ale co ma k***a wspólnego gimper i ator z nitrem -  a no to, że całym tym zgrupowaniem i ich treścią rządzą widzowie, niestety nie mieli tak trafionego tematu jak Rock, Izak czy Rojo gdzie ich taką główną cechą jest zamiłowanie do jakiś gier - nie, gimper, isamu czy nitro owszem, może są gdzieś tam znani z jakiś gier, ale przeważnie albo robili przy niej z siebie debila, nie zagościła tak naprawdę gdzieś u nich w pamięci (Isamu - outlast) albo robienie sobie podczas grania debila. Można nawet niezbyt ogarniać gry, popełniać głupie błędy, ale to nie robi z kogoś debila np. Tivolt - gra tak jak reszta czyli bez żadnego takiego większego wkładu własnego i dla jaj, a mimo to jakoś nie robi z siebie skończonego kretyna i barana.

TL;DR to nie jest w ich wina, chociaż fakt, że nie znaleźli tej granicy w swoich filmach to w głównej mierzem ludzie tego chcą i dzięki temu żyją, baa żyją dobrze. Weźcie się za widzów, później jak już takiej sławy nie będą mieć to youtuberów - gdyby na youtube nie wchodziła podstawówka czy gimbaza to z pewnością treść ich filmów byłaby inna.

JJayjoker  jest ,  był i będzie amebą tak samo jak nitro , Isamu itp.

­

Starego JJJ to Ty nie obrażaj, bo poziom jaki kiedyś reprezentował był jak wzorowy przy ocenach szkolnych. 

pyhvh7E.png

Opublikowano

Sam kiedyś byłem, w sumie cały czas jestem anty przeciw wielu ludziom z polskiego youtuba, ale prawda jest taka, że jeżeli ktoś to ogląda, komuś się faktycznie to podoba, to wyjebane, niech sobie oglądają, ludzie mają z tego przyjemność a oni trzepią na tym hajs. Można ich nie lubić, ale prace szanować trzeba mimo wszystko jaka jest, szczególnie, że zarabiają pewnie w rok więcej niż ty przez 10 lat :P

przyszłość narodu to chuligani bijący się z policją

xDxDxD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...