Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy sie opłaca kupować nowy dodatek?

dawcio221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! zamierzam kupić guild wars 2 hot ale nie wiem czy niedługo znowu jakiś dodatek nie wyjdzie i znowu będzie lipa z graniem, ktoś wie coś na ten temat ? czy pogram sobie jeszcze np z 8 miesięcy i nie bedzie zadnego dodatku? Dużo ludzi w to jeszcze gra? 

Opublikowano

nowy dodatek bedzie, to jest pewne bo prace nad nim trwaja

a kiedy wyjdzie? nie w tym roku, moze w przyszlym, ale jak juz to gdzies 3/4 kwartal, gdyby wczensiej to by juz zpaowiedzieli. choc watpie bo jeszcze ls3 nie wyszlo

tak, gra duzo ludzi. o populacje nie musisz sie martwic

­

Opublikowano

Mam przegrane ledwie 650 godzin w czasie 513 dni. Pierwszy rok gry to było u mnie siedzenie cały czas na grze. Wbicie pierwszego 80 zajmie ci ponad miesiąc. Kupa rzeczy do odkrycia, sam crafting trochę zajmuje. Moje osiągnięcia są bliskie zeru także wiesz :D Jak szukasz gry na dłuższą mete to bierz ten dodatek i się nie zastanawiaj. Na start w dodatku masz boost do 80 i paczke z rzeczami. Nie używaj tego od razu. Pograj, zobacz jaka klasa ci się spodoba najbardziej. Jak zdecydujesz się kupić dodatek to gratuluje dołączenia do świetnego MMO :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

FashionWars2 zaprasza.
Grę kupić warto, jeśli masz zamiar dołączyć do jakiejś gildii, granie solo się znudzi, do dodatku jeszcze daleko, dopiero skończyli W3 raidu dodawać, a to część HoT :)
Ludzi gra cały czas sporo, także o to się nie martw.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...