Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf4 - mam błąd w misji na morzu południowochińskim

Cread

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem w misji morze południowochińskie , gdy dopływam pontonem do tytana , i schodzę na niższy poziom a raczej wskakuję do wody i zaczynam płynąć nie mogę przepłynąć dalej niż do tego włazu , ogólnie mam jakiegoś buga że pływa się tak jakby cię ciągło coś do tyłu jak puszczę klawisz W to lecę do tyłu nie wiem o co chodzi ... proszę o pomoc dam limit + 5 za rozwiązanie tego problem bo chętnie bym przeszedł całą kampanię.

Opublikowano

Witam , mam problem w misji morze południowochińskie , gdy dopływam pontonem do tytana , i schodzę na niższy poziom a raczej wskakuję do wody i zaczynam płynąć nie mogę przepłynąć dalej niż do tego włazu , ogólnie mam jakiegoś buga że pływa się tak jakby cię ciągło coś do tyłu jak puszczę klawisz W to lecę do tyłu nie wiem o co chodzi ... proszę o pomoc dam limit + 5 za rozwiązanie tego problem bo chętnie bym przeszedł całą kampanię.

reinstall

Opublikowano

reinstall

Przed tym może spróbować naprawy plików (PPM na okładkę i "Napraw grę").

Opublikowano

Spróbuj rozpocząć tą misję kampanii jeszcze raz. Jeśli to nie pomoże to napisz jaki masz sprzęt i system i jaka jest jego architektura.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...