Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film o torturach w KRLD

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakieś 8 lat temu oglądałem film o torturach stosowanych na ludziach w KRLD na playtube, niestety nie zdążyłem go obejrzeć całego, film najwidoczniej usunęli ze względu na drastyczne sceny, był tylko kilka dni po wrzuceniu, nie pamiętam tytułu. Może ktoś pamięta tytuł? Szukałem tego filmu na chomikuj itp ale nie mogę go znaleźć, jedyne co pamiętam to sceny (człowiek w komorze ciśnieniowej, polewanie wodą rąk na mrozie, po czym kruszyli je jak lód). Tylko tyle zapamiętałem, filmu do tej pory nie mogę znaleźć.

Opublikowano

Z tego, co napisałeś, to wydaje mi się, że mowa o oddziale 731 i japońskich eksperymentach (robili broń biologiczną, żeby zwiększyć szansę na wygraną w wojnie  :) )

Tytuł : Hei tai yang 731 / Man Behind The Sun. Spokojnie znajdziesz na cda, zalukaj (nawet na yt widziałam)  :)

Opublikowano

Z tego, co napisałeś, to wydaje mi się, że mowa o oddziale 731 i japońskich eksperymentach (robili broń biologiczną, żeby zwiększyć szansę na wygraną w wojnie :) )

Tytuł : Hei tai yang 731 / Man Behind The Sun. Spokojnie znajdziesz na cda, zalukaj (nawet na yt widziałam) :)

Tak to jest to dziękuję Ci, nie wiem co mi przyszło do głowy z tym KRLD :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...