Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry survival

BOSSkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Szukam gry survival gdzie się buduje (zdobywa surki itp) i się expi dzięki czemu można mieć fajniejsze itemy itp. Najlepiej single-player. Znam takie tytuły jak rust, dead rising, DayZ, H1Z1 itp. Szukam gry takiej nowej gdzie się plądruje, buduje i expi. Z góry dzięki za każdą propozycję.

Opublikowano

Polecam ci Rust lub Ark survival evoleoed 

Jeśli chodzi o Rust to musisz : poszukać serwera ( o co nie trudno) który ma plugin z expem czyli np masz 1  lv w kopaniu kopiesz .... kopiesz ... i masz 2 to tam o kilka surowców będzie ci więcej wypadać NP: z kamienia 

Zaznaczam że musisz mieć dobry PC jak do Rusta jak i do ARK'a 

Opublikowano

Może Minecraft?

To nie jest taki dosłowny survival  to bardziej podchodzi o budowanie , ciężko tam zginąć z głodu itp  ( grałem 5 lat ) jak byłem dzieciakiem :D 

Opublikowano

7 Days to Die polecam, poziom trudności jest naprawdę wyważony, a ponadto szykuje parę fajnych ficzerów w kolejnej nadchodzącej, dużej aktualizacji oznaczonej A15. :)

Opublikowano

Od siebie mogę dodać jeszcze The long of dark , The culling jak lubisz pvp ( igrzyska śmierci ) , Hurt World (coś ala Rust tylko że są pojazdy i  oryginalna grafika , taka bajkowa )  stary bo stary Don't starve  , project  zomboid  . 

Te gry ,które podałem aktualnie znajdują się w letniej przecenie oprócz the culling. 

Jeśli chodzi o moje prywatne polecenie to polecam Hurt world i the culling 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...