Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disconnected by VAC

motorolas90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie meczyk i nagle mnie wyrzucilo i takie info wyskoczylo i nie mogłem dołączyć i ban na 24 h . nic nie odpalalem . mam tylko sweetfx ale to już z 10 miesięcy . może to przez te awarie steama ?

Opublikowano

Czyli jakiś plik albo program zablokował Ci rozgrywkę, od niedawna także to powoduje sweetfx (tylko czasem).

Opublikowano

Teraz jeszcze jak mam bana to pokazuje mi ze nie mam Prime acc . i ze muszę dodać numer telefonu wtf?

Czyli jakiś plik albo program zablokował Ci rozgrywkę, od niedawna także to powoduje sweetfx (tylko czasem).

A jak mogę grać na serwerach społeczności na tych chronionych anty czitem to już ma być wszystko ok ?
Opublikowano

Jeśli na serwerach społecznościowych jest włączony VAC to zagrasz ale może Cie wywalić z takim samym błędem bądź nawet możesz otrzymać VAC

Podczas bana wykluczają Ci rozgrywki dlatego nie masz widocznego Prime Account.

Opublikowano

Jeśli na serwerach społecznościowych jest włączony VAC to zagrasz ale może Cie wywalić z takim samym błędem bądź nawet możesz otrzymać VAC.

A długo się czeka na przydzielenie tego vaca . ze np. Dzień czy nawet parę tygodni ?

@ edit już mam Prime'a ;)

Opublikowano

VAC = BAN NA CAŁĄ GRĘ.

Dostajesz od razu po wyjściu z gry, bądź za jakiś czas. Jak masz stare wszystko to od razu dostajesz.

Opublikowano

Jeśli na serwerach społecznościowych jest włączony VAC to zagrasz ale może Cie wywalić z takim samym błędem bądź nawet możesz otrzymać VAC

Wyjdź proszę z tego działu bo jak czytam te bzdury to mi się niedobrze robi.

To są po prostu błędy z plikami, niektórym pomaga reset kompa, niektórym spójność plików, a jeszcze innym reinstall. Są i tacy którym nic nie pomaga i muszą robić formata, więc próbuj.

A, i nie ma za to żadnego VAC'a, lol xD

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ten komunikat nie tak naprawde nic nie ma wspólnego z vaciem. Używach skinchangera z miesiac mi to wyskakuje tylko jedynie gdy mam go odpalonego i osatnio ktoś też pisał, ze go wywala to odinstalowal sweetfx i wszystko wrócilo do normy. Chociaż spróbuj.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...