Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banują za kupowanie KK z allegro?

Torrance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie grałam i w sumie ponoć teraz zrobiło się P2W (chociaż IMO było już od 2013). Chciałam wrócić do gry głównie ze względu na jej fabułę, grafikę, ludzi (oj tam, nie wierzę, że nagle zostali sami złodzieje, dzieci i chamy, bo to statystycznie niemożliwe. Na pewno jest jakaś rozgarnięta fam, choćby jedna) i ogólnie sam mechanizm.

Dobrze wiem, że bez ładowania też można coś osiągnąć, ale to trudne i czasochłonne. Mogłabym sobie kupować co jakiś czas KK, tylko ND nie są zbyt opłacalne. Allegro.

Kiedyś, jak jeszcze grałam, a było to parę lat temu, za kupowanie KK  dość często banowali. Tymczasem teraz dochodzą mnie słuchy, że jakaś 1/4 kupuje na allegro i GF olewa sprawę. Prawda?

Opublikowano

Nie warto ryzykować, bo jak znajdą jednego handlarza, to banują za wszystkie przekazy golda od niego. Mimo wszystko support nie jest aż tak głupi żeby nie wejść na popularny portal aukcyjny i nie zobaczyć czy kwoty sprzedane nie pokrywają się przypadkiem z handlami. Lepiej załadować nd, niż ryzykować utratą kasy i konta.

Opublikowano

owszem...aczkolwiek bez ryzyka nie ma zabawy. Ja osobiście polecam ludzi z grupy NosTale Polska. Są tam również uczciwi gracze, i jeżeli wybierzesz takiego to w zasadzie złoto otrzymujesz a bana nie masz szans dostać. aczkolwiek tak jak mówiłem - jest to bardzo ryzykowne.

Jeśli chcesz zarobić wydając $ pobaw się na kole fortuny. 50% szans że wyjdziesz na + (2x więcej niż miałbyś normalne z nd), 50% szans że za 300zł dostaniesz 30kk xD

r9n9FM7.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupowałem i sprzedawałem kk wiele razy i duże ilości i nigdy nie dostałem bana. na s1 są ludzie co 800kk+ kupowali co miesiąc i nic im się nie stało.

Opublikowano

Tak. Mogą cię zbanować, lecz ekipa nostale jednym słowem ma to gdzieś :P. Nie przejmują się tym i nic z tym nie robią, Więc jest to karalne, lecz jest nikła szansa, że Cię zbanują. Pozdrawiam :)

Opublikowano

No z tym co tu ludzie piszą sporo się dowiedziałem bo znam osoby i sam sprzedawałem po 800kk jakoś nikt bana nie wyłapał i to co ktoś napisał z tym że banują wszystkie transakcje to kpina xD

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Bany za kupowanie kk były rozdawane w 2009-2010 teraz można na lajcie przekazywać sobie po 600kk na trade bez przypału. Od paru lat kupuje, sprzedaje i nic. Tylko do przekazywania gold inna postac najlepiej zeby nie miała zadnego powiazania z mainem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...