Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista na wakacje

suchy9145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony 'Merbio', jestem programistą sieci Mc4u, potrafie baardzo dużo zaprogramować i chcę dorobić coś w czasie wakacji D: 

Programuje lepiej od osób z tego forum jak np.:

@piterka

@1361622928-U485574.pngbest241

@OtekPlay

@dekros123

@człowiek VAC

@GotoFinal

@NorthPL

@OldisPL

@PabloTL

@kondziu98

@kamcio

@digi

@TheMolkaPL

@Co0sh

@Xtremek

@bartzz

i od wielu innych programistów, dla przykładu wrzucam próbkę kodu:

https://github.com/Merbio/chatPro

Kontakt:

- poprzez pw jesli chcesz prywatnie coś skumać

- badz pisz tutaj nizej w temacie

Oczekiwania:

- jesli chcesz zebym cos Ci zaprogramował na serwerze to min. 2 godziny dziennie przez cały miesiąc kontaktu będą kosztować minimalną średnią krajową

- inne stuff, jak zlecenia na plugin - to zależy od poziomu trudności napisania takiego pluginu, np. gildie, proxy będą kosztować więcej od profesjonalnego pluginu na chat

O sobie:

Jestem skromną personą, szybko piszę pluginy, lubię przyjmować konstruktywną krytykę na temat błędów jakie robie np. w kodzie(to rzadko kiedy się zdarza ;D :X kappo)

Opublikowano

Troll level merbio

@topic

ile będzie u ciebie kosztował plugin który będzie miał w sobie

essentiala(komendy itp)

bany

muty

chat

gildie

stoniarki

ranking

tabliste

ogółem wiesz Taki jeden jebutny pluginy na wszystko

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Troll level merbio

@topic

ile będzie u ciebie kosztował plugin który będzie miał w sobie

essentiala(komendy itp)

bany

muty

chat

gildie

stoniarki

ranking

tabliste

ogółem wiesz Taki jeden jebutny pluginy na wszystko

essentials - to pykne w 2 dni z banami, mutami, rankinigiem i tablistą włącznie, więc koszt to góra 50 zł

chat - to mogę Ci za 100 odsprzedać ten z gita

stoniarki to 1 godzinka roboty więc też tak 100

a co do gildii to zależy czy chcesz żeby były kompatybilne z wersją minecrafta 1.0 w górę, czy tylko z np. 1.8, czy ma być wielojęzyczny, czy ma posiadać sieć neuronową, czy ma mieć api do pluginu Skrypt, czy ma mieć antycheata w sobie, czy ma tworzyć boty jak będą atakować typa w 10, który został sam w zamku, żeby gra była fair play, lub jak chcesz gromadzić dane np. w plikach .dat .txt(moje ulubione) html,  yml, xml, exe, mogę tez z twoim nickiem np. .dekros, bądź tam bazy danych majsequel(pozdrawiam typa, który tak to wymawia), redis, NoSQL, postgresql, lub do skoroszytów, albo w plikach accessa mogę tez wszystko naraz i jak się dogadamy to może Cię to nawet kosztować 300 zł, a jak chcesz Sektory to pyknę na dniach oczywiścię jak dopłacisz jeszcze trochę to będą działać nawet z gldiami, którę Ci napisze :)

p.s. dokumentacja jest gratis

EDIT: I jaki troll wypraszam sobie :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...