Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko dotyczące 1/8 Euro.

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mógłby mi ktoś na szybkiego wyjaśnić, jak to jest z tymi grupami na Euro 2k16?

Tzn. chodzi mi oto, że na tym Euro, z grupy wychodzą podobno trzy drużyny, zamiast dwóch, i właśnie tu rodzi się moje pytanie.

Grup jest sześć, jeśli z grupy wychodzą trzy drużyny, to sześć razy trzy, daje nam 18 drużyn, a w 1/8 gra przecież 16 drużyn...

Tu jest tabelka :

Szwajcaria - Polska
Walia - Irlandia Północna
Chorwacja - Portugalia
Francja - Irlandia
Niemcy - Słowacja
Węgry - Belgia
Włochy - Hiszpania
Anglia - Islandia

I gdzie jest przykładowo Albania, która wyszła z grupa A jako trzecia?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Wychodzą tylko cztery miejsca trzecie z największą ilością pkt, lub lepszym bilansem bramkowym

Spoko, ale dalej nie rozumiem....

Z trzeciego miejsca przeszła Słowacja, i Irlandia Pln., została Turcja i Albania.

Mecze 1/8 już są ustawione, znamy daty, i godziny, czyli wychodzi na to, że Turcja, i Albania już nie zagra, czy ja po prostu dalej nie kminie?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Wychodzą tylko cztery miejsca trzecie z największą ilością pkt, lub lepszym bilansem bramkowym

Spoko, ale dalej nie rozumiem....

Z trzeciego miejsca przeszła Słowacja, i Irlandia Pln., została Turcja i Albania.

Mecze 1/8 już są ustawione, znamy daty, i godziny, czyli wychodzi na to, że Turcja, i Albania już nie zagra, czy ja po prostu dalej nie kminie?

Dokładnie. Turcja i Albania mieli 5. i 6. miejsce w "tabeli" drużyn, które zajęły 3. miejsce. 

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...