Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kompilowaniem klienta. Ktoś pokaże przez TV?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siemka, mam problem ze skompilowaniem clienta. Gdy Metin2Client_VC90 wrzucam na visual studio 2008 i wywala mase errorow. Chciałbym a by ktoś pokazał mi jak to trzeba zrobić przez TeamViewer.

Opublikowano

­Siemka, mam problem ze skompilowaniem clienta. Gdy Metin2Client_VC90 wrzucam na visual studio 2008 i wywala mase errorow. Chciałbym a by ktoś pokazał mi jak to trzeba zrobić przez TeamViewer. Mógłbym nawet zapłacić . [PLN]

Napisz mi na PW.

Opublikowano

Polecam użyć Visuala 2013 oczywiście z SP1 i każdy problem zniknie ;p 

Jeśli używasz binkę z novaline bądź z source to nie dziw się że będziesz miał problemy, umiejętność czytania errorów też trzeba mieć jak ktoś bierze się za serwer.

Także jak np. wywali Ci za każdym jakieś errory to będziesz wchodził na mpc? zamiast sam czegoś się nauczyć? Pozdro, więc nie bierz się wgl za metka taka moja opinia, to nie hejt czy pocisk.

Ponadto jak piszesz tematy to zawsze dawaj screeny czy coś z errorami.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

@up Musisz uzyc Visuala 2013. Jesli masz setup blocked to zreinstaluj windowsa 7 na wersje home premium czy cos takiego, wtedy ruszy na 100%.

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...