Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę bana?

Szczymonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy mogę dostać perma za to,że grałem z kolegą który używał bola ?? graliśmy premade ( silver 3 liga) i nie jestem przekonany czy ja tez dostane bana :( 

Opublikowano

Nie, nie dostaniesz dopóki to Ty nie będziesz używać programów trzecich.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Cześć, to jest standardowa wiadomość po banie.

"Używanie jakichkolwiek programów stron trzecich ─ włączając w to, lecz nie ograniczając do „modów”, „hacków”, „cheatów”, „scriptów”, „botów” i „trainerów” oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games ─ oraz wszelkich innych programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji."

Jeśli, nie używałeś  żadnych programów trzecich nie masz czego się obawiać.Natomiast twój kolega może zostać zbanowany permanentnie.

Myślę, że rozwiałem twoje wszelkie wątpliwości.

Pozdrawiam,Z do W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...