Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś się zmieniło od 4.8?

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od aktualizacji 4.8 weszły jakieś konkretne zmiany? Jak wygląda sprawa z bm, nadal można kupować za nie supple, bm można zdobywać tylko w garnizonach w akaron? Doszły jakieś dobre daily na ac? Może są jakieś nowe sposoby na zarobek? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź :)

@edi

Po powrocie dostałem jakiś set z bronią, zbroją i akcesoriami, czy te przedmioty są na stałe?

Opublikowano

Supple kupujesz w centralnym garniaku w akaron i jeszcze w pangei za ap. No nie wiem, od kiedy przestałeś grać, czy już jak weszło 4.8 czy po?

Z bm nie ma wcale aż tak dużych problemów, lecą z instancji np. z rentusa hard mode, mostów jormunganda pve, z mobów w czasie chaos riftów, garniaki w reshancie (weszly w 4.9)

W 4.9 zmiany w reshancie -> usunęli oko reshanty, dodanie garniaków, nowe lądowiska, z których możesz sobie wziąc buffki, poza tym w zależności od poziomu są różni npc (np. do sprzedaży reliktów, wejście na rst, runadium). Wejście na rst i runadium heroic i normal liczą się teraz oddzielnie, czyli i na heroica i normal są po 4 wejścia. Do tego nowy set za bm-> mityczny, które kupuje się za insygnie honoru (czy jak to tam jest po polsku). Nowy mityczny set deavaniona, ale questy są dosyć męczące. 

W zasadzie teraz się nie zarabia na ac, tylko chodzi się na forty w reshancie, rentusa, chaos rifty albo farmi namedy (ale tu spora konkurencja ;>)

Co do eventu, to chyba jest na stałe, a przynajmniej tak mi pisał jakiś kolega, ale ja tam się nie interesowałam za bardzo ;) Masz 30 dni na otwarcie skrzynki, ale set jest na stałe. Trochę niefair w stosunku do pozostałych graczy, ale co zrobić ;P

Opublikowano

Sam się zdziwiłem, że taki set dostaje się za darmo + skrzydła z hyperionu, 2x250 ms i 2x30 ams do wyboru :D Przestałem grać po 4.8, powód był jasny, nie było jak zarabiać. Dotychczas wystarczał mi zarobek 50kk tygodniowo z samych bm i ac, teraz kompletnie nie wiem co robić. Nigdy nie nastawiałem się na farme ap, nie chodziłem na siegi, instancje pvp, po prostu nie lubię pvp w tej grze. Skoro supple nie są już do kupienia za bm, to jaki jest z nich teraz pożytek? Kupowanie eq i zamienianie go w ap? Co z tymi garniakami w reshancie? Można zdobyć tam coś cennego? Ogólnie szukam jakiegoś sposobu na zarobek, nie powiązanego z pvp.

Opublikowano

50kk tygodniowo? tyle to mozesz miec z samego rentusa ;P ja tam mam co robić z ap :> zawsze możesz zbierać ceranity i sprzedawać mityczne soldierki ;>

już napisałam ci, jakie są sposoby na zarobki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...