Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update TeamSpeak 3.0.19.3

xGuard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam, dziś dostałem Informację że mogę zrobić UPDate mojego Klienta TeamSpeak niestety gdy robiłem UPDate wyswietlił mi następujący błąd.

Could not unpack 'C:/Users/Kacper/AppData/Local/Temp/teamspeak_temp_0/update.exe._lzma2_' to 'G:/Users/Kacper/AppData/Local/TeamSpeak 3 Client/update.exe'
rolling back file updates
Anulowano aktualizację

Głównie chciałbym tylko wyciągnąć moje UniqueID. A jeśli się da naprawić ten błąd.

Pozdrawiam

Kacper "xGuard" S.

­

Opublikowano
1 Nie udało się rozpakować 'C: /Users/Kacper/AppData/Local/Temp/teamspeak_temp_0/update.exe._lzma2_ "do" G : / Users / Kacper / AppData / local / TeamSpeak 3 Client / update.exe "
2 wycofywanie aktualizacje plików

wystarczyło użyć wujka gogle tłumacza 

Opublikowano

­

1 Nie udało się rozpakować 'C: /Users/Kacper/AppData/Local/Temp/teamspeak_temp_0/update.exe._lzma2_ "do" G : / Users / Kacper / AppData / local / TeamSpeak 3 Client / update.exe "
2 wycofywanie aktualizacje plików

wystarczyło użyć wujka gogle tłumacza 

Mądre posunięcie ale ja wiem co to znaczy tylko nie wiem jak to naprawić....

­

Opublikowano

­

sprawdź czy w tych folderach masz ts jeśli masz pousuwaj go teamspeak_temp , TeamSpeak 3 Client

Dobra, już sam to jakoś rozgryzłam po UPDacie usunęło mi quazip.dll, teraz tylko przeinstaluje go ponieważ usunąło mi sterowniki Dziwęków w Kliencie.

Do Zamknięcia.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...